Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ki szoktátok kapcsolni a...

Ki szoktátok kapcsolni a telefonotokat éjszakára, vagy akkor is elérhetőek vagytok?

Figyelt kérdés
Én mindig kikapcsolom, mert volt már rá példa, hogy hülye haverjaim éjjel részegen hívogattak miközben, hogy menjek inni meg bulizni meg ilyenek. Kíváncsi vagyok, hogy Ti ki szoktátok-e kapcsolni.
2013. febr. 4. 16:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem, csak rezgőre állítom. Ha hajnalban keresnek (kb reggel 5-6 fele), akkor általában meg szoktam hallani, hogy rezeg, de amúgy meg nem.
2013. febr. 4. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem, két okból. Reggel mindig kell ébresztő és egy ideje nem szól, amikor kikapcsolom a telefont, akárhogy állítom be. Mondjuk már sok dolog rossz rajta :) A másik meg szimplán a lustaság és a megszokás. De keresni ritkán szoktak, akkor is nappal.
2013. febr. 4. 19:13
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Repülő üzemmódba állítom. Így ébreszt, de nem érnek el azok, akikre kicsit sem vagyok kíváncsi, pláne éjjel.
2013. febr. 4. 20:56
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Én nem kapcsolom ki. Mondjuk ilyen haverjaim hála a jó égnek nincsenek, akik hajnali 2kor atomrészegen hívogatnának, de nem is járok nagyon bulizós közegbe sem :D. Viszont az azért fontos, hogy esetleg vészhelyzetben el tudjanak érni pl. a barátom vagy a szüleim.
2013. febr. 4. 21:13
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem kapcsolom ki, mert a telefon az ébresztőórám. Engem még sohasem hívtak éjjel, meg eleve ritkán kommunikálok telefonon. Ha nem élőben, akkor e-mailen.
2013. febr. 4. 21:37
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Én sosem kapcsolom ki éjszakára sem.

Mindig ott motoszkál bennem, hogy ha történne valami vészhelyzet a családtagjaimmal, nehogy ne tudjak segíteni, mert nem értesülök róla időben.

2013. febr. 5. 01:56
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Elvileg mindig kikapcsolom, gyakorlatilag néha elfelejtem. Senki sem hívogat éjszaka, így csak azért kapcsolom ki, mert minek merüljön.
2013. febr. 5. 11:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Bekapcsolva hagyom rezgőn.
2013. febr. 8. 14:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Én sem kapcsolom ki, csak leveszem a hangot. A ki keres, az nappal keres, ezért nem zavar a bekapcsolt telefon. Valamint vannak eretek ellenőrizni, mikor a gép még nincs bekapcsolva, így reggel az az első dolgom, hogy az ébresztés után rögtön e- mailt ellenőrzök.
2013. febr. 8. 20:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem kapcsolom ki,mert itt Bivalybaszomándon beltérben NINCS TÉRERŐ...
2013. febr. 21. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!