Mit gondoltok a bulizó anyákról?
9, lassan 10 hónapja vagyok anyuka, és nagyon szeretem a családom. Odáig vagyok a férjemért, és a pici lányomért is, de 20 éves vagyok. Nem terveztük a kicsit, de nagyon örültünk neki. Azt hittem, már kibuliztam magam, de sajnos nemrég rá kellett jönnöm, hogy korántsem. Nagyon szeretnék elmenni a régi barátaimmal egy lazább pubba beszélgetni, de félek, hogy "megbélyegeznének" érte.
Nem akarok inni (soha nem is ittam, undorító a részeg nő), sem pasizni (mint már írtam, imádjuk egymást a férjemmel), sem discozni,csak egy lazább estére kiszabadulni itthonról. Nagyon rosszul érzem magam e miatt már egy jó ideje, mert a párom nélkül mennék, egyrészt valakinek vigyáznia kell a kicsire, másrészt mióta együtt vagyunk, sehol nem voltam nélküle, és nem tudtam elengedni magam.
Ti hogy vezetnétek ezt fel a férjeteknek? Mit gondoltok a bulizó anyákról? Úgy érzem, lassan megőrülök ettől...
Azért, mert valaki szülő, nem kell kivonnia magát a társasági életből és szórakozásból, főleg nem ilyen fiatalon, de később sem.
A párod addig vigyázz a gyerekre.
"bulizó anyák" Ez valami kaszt talán?
Menj, és jó szórakozást, ettől ugyanolyan jó Anya maradsz.
A férjednek mond meg, hogy a barátnőiddel elmentek dumcsizni valahova.
Azt, hogy nem fog megkeseredni, boldog, stb...
Mond el neki azt, amit ide írtál. Mond meg, hogy szükséged van kikapcsolódásra, bulizásra (szerintem akár még 1-2 pohár is beleférne, persze csak ha szeretnéd).
Ha szeret, megbízik benned, tisztel...stb, akkor nem gond neki ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!