Mit gondoltok, egy zenekaros póló mit közvetít egy emberről?
Nem feltétlen a tipikus fekete alapon-rock banda minta pólókra gondolok, hanem az igényesebbekre is, ugye rengeteg féle van, van ami jól néz ki, van ami gagyi. De a lényegük ugyanaz, a zenekar neve van rajta, vagy erőszakosan, feltűnően nagy betűkkel, vagy épp hogy látni a nevet. Mit gondoltok, mit közvetít egy emberről, aki ilyet hord? És most nem arra gondolok, hogy "valószínűleg szereti ezt a zenekart". Illetve hány éves kortól nem célszerű ilyet hordani?
Nagyjából ennyi lenne a kérdésem. Persze le lehetne zárni annyival is, hogy mindenki addig hordja, amíg jól érzi magát benne, de nem így gondolom. Hiába érzi valaki jól magát benne, azért a környezetének megvan róla a véleménye. Pl. egy 40+ éves pasin egy rock zenekaros póló, szerintem..nem is tudom, azt sugallja hogy nem komoly. Legalábbis én ezt gondolnám róla első látásra.
én régen hordtam de utólag visszagondolva nem tartom jó dolognak.
ha én nem szeretem az adott zenekart, akkor már önkéntelenül is ellenszenvesnek gondolom az illetőt, holott lehet ha "sima" pólóban lenne akkor szívesen megismerném..
25/L
Tiniként meghatározó a zenekaros póló szerintem, de utána már egyáltalán nem.
Én is felveszem még ma is a Tankcsapdás pólómat, ha épp az van felül a polcon. De körülbelül pontosan ennyit számít. 15 éve persze "önmagamat" fejeztem ki vele, de ma már egyszerűen egy ruhadarab.
Szerintem a legtöbb felnőtt ember így van ezzel, és ha a másikon lát meg zenekaros pólót, nem von le belőle hosszútávú következtetéseket.
5. vagyok: szerintem az az általánosítás nem alaptalan. Mert egy átlagember, aki tényleg felnőtt, azért nem akárhova vesz fel ilyen pólót. Tökéletes arra, hogy aludjon benne, vagy hogy hétvégén otthon császkáljon, esetleg elmenjen kirándulni benne, de például dolgozni már nem.
Megint saját magam tudom mondani: egész nap az iroda sarkában ülök a gép mögött, ügyféllel nem találkozom, csak a közvetlen kollégáimmal - mégis munkába azért inkább felveszek egy blúzt szoknyával, zenekaros (vagy bármilyen) pólót soha, mert az mégiscsak egy munkahely.
Fiatalabb koromban létezni sem tudtam ezek nélkül, volt hagyományos, bő pólóm, meg karcsúsított női, ha csini akartam lenni:) Egyszerűen szerettem ezt a zenét, és ha most látok valakit ilyen ruhadarabban, akkor is csak ennyit gondolok: szereti ezt a zenét. Ha én is bírom a bandát, akkor mosolygok, hogy "jé, ebben egyezik az ízlésünk".
Néha szívesen felvennék egy ilyet blézerrel, érdekesen mutatna a kis szoknyáimmal és magassarkúmmal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!