Mért zavar az bizonyos embereket h én videojátékokat játszom ha időm engedi?
Figyelt kérdés
Csomó embertől hallom azt h mér nem csajozom meg bulizom...
A válasz roppant egyszerű nem érdekel, és hülyén jönne ki.
Képzeljük el a következő szituációt van x csaj egy csoda következtében oda jönne h randira hívjon.
Még is miről kéne beszéljük mondjam neki h húúúúúúúúúúúú te tudod menyire várom már a Crysis 3-at.
Azt sem tudja h mi az eszik e v isszák szóval hülye ötlet lenne.
Egyébként nem gondolom h miattam halna ki az emberiség.
És ez engem annyira érdekel mint Hitlert a jótékonyság.
Szóval ez van nem akarom szét hazudni senki fejét h szeretlek meg gyereket akarok tőled. Ennyi jófejség azért van bennem is.
2013. jan. 26. 23:03
1/4 anonim válasza:
" oda jönne h randira hívjon"
:D
:DD
:DDD
:DDDD
:DDDDD
hát, ha te sem szeretnél változtatni, akkor nem baj
2/4 anonim válasza:
Atyaég...a csaj hívjon randira téged??? Hát, te tényleg maradj a gép mögött.
3/4 anonim válasza:
tegyük fel elírtad. Ha mindig a gép előtt ülsz sose fogsz találkozni olyan csajjal aki tényleg megfog és megszereted. Az se mindegy hány éves vagy, nekem 13 évesen még az volt a menyország ha egész nap gépezhettem :DD
4/4 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2013. jan. 27. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!