Csak engem zavar, ha valakinek a fülhallgató a fülében van, és beszélek hozzá?
Szóval... Arról lenne szó, hogy egy osztálytársammal egyik reggel véletlenül találkoztunk a suli előtt, és mondta, hogy menjek el vele az írószerben. Végig a fülhallgató a fülében volt, még akkor is, amikor bementünk az írószerbe. Mondtam neki, hogy jó nagy paréj, hogy a fülében van a fülhallgató, és így jön be a boltba, és még én is beszélek hozzá. Az eladónő engem támadott le, és az osztálytársam azt mondta, hogy nem 'szól' semmi, csak benne van a fülében.
Másik osztálytársam is, amikor reggel felér a tanteremben, még mindig a fülében van a fülhallgató, és úgy jön hozzám oda. Utolsó óra után, amikor felvette a kabátot, táskát, akkor is bedugja a fülét, és mondja, hogy menjünk együtt egy darabig. Beszélgetünk, de a füle be van dugva.
Én is szoktam zenét hallgatni, sőt, mindig ha megyek valahová. Viszont a suli kapuja előtt már pár méterre kiveszem a fülhallgatót, és csak akkor hallgatok zenét, ha egyedül megyek haza. Ha társaságom van, akkor kizárt!
Csak engem idegesít, és csak szerintem pofátlanság ez?
18l
Hova sietsz?
Nem tudom, engem a sulis éveim alatt míg tanultam, megtiszteltek azzal hogy nem volt a fülükben fülhallgató
Sajnos sok bunkó ember jár közöttünk, nem egy olyan van amikor valaki tiszta hulla pedig suliba megy, és csorog a nyála nyitott szájjal a zene meg megy nála, ránézek, csak a szeme forog, mondom magamba de pofon vágnálak hát hogy nézel ki
20/F
Kábé ugyanez vonatkozik a napszemüvegre is. Utálom mikor a saját tükörképemhez kell pofáznom, mert a másik még annyi tiszteletet sem hajlandó mutatni irányomban, hogy levegye azt a szart a fejéről ha hozzá beszélek. Hiába, a tiszteletet ma már trendi nem belenevelni a gyerekekbe.
Annyit tudsz csinálni, hogy megkéred az illetőt udvariasan, hogy szedje ki a füléből a fülest ha veled beszél. Érezze ő magát taplónak, ne téged feszélyezzen a dolog. Én is mindig szólok az aktuális napszemüvegesnek, hogy vegye le a szeméről a szemüvegét míg beszélünk. Ha meg nem teszi, nincs számára mondanivalóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!