Találkoztatok már olyannak, hogy valaki kishelységnek, vagy kis helységnek, nem tudom, hogy kell írni mert soha nem használtam ezt a szót így, szóval így hívja a mellékhelységet, WC-t?!
Figyelt kérdés
Először nem tudtam mit szeretne mondani az illető, mármint, hogy hova akar menni...Ez milyen tájegységre jellemző, vagy honnan van ez a szó?2013. jan. 24. 16:46
2/7 A kérdező kommentje:
amúgy a hideg ráz tőle... de eddig életemben csak egy embertől hallottam.
2013. jan. 24. 16:56
3/7 rajcziz válasza:
Ha már, akko helyIséget hallottál. A helység egy települést jelöl.
4/7 A kérdező kommentje:
Okééé, bocsiii:)) Várok még véleményt!
2013. jan. 25. 15:35
5/7 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, mielőtt még beléd kötök, gondoltam beírom a googleba, hogy mit is jelent a prűd szó, mert az én tudomásom szerint sehogy sem illik bele ebbe a témakörbe.
"Prűd: Álszemérmes, erénycsőszködő. "A prűd ember a nemiségre és az erotikára vonatkozó leghalványabb célzást (szóban, írásban, képen, viselkedésben) tüntetően elítéli, felháborodik a csókolózó fiatalok vagy a rövid szoknya láttán, és fügefalevelet követel az aktszobrokra "."
Nocsak igazam lett.
Egyébként nem, nem találkoztam ilyen emberrel és nem is hallottam még ezt a kifejezést senkitől sem.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom védni az elsőt, de arra gondolt, feltételezem nem meri vagy nem akarja mondani azt a szót, hogy wc vagy mosdó az neki túl vulgáris. Ez szerintem az a kategória, amikor otthonról hozza ezt az ember, és a családtagok sem finganak egymás előtt mert "fújjj de undorító vagy" kategória. Abból gondolom ezt, hogy ez az emberke aki így nevezi a slozit, elég álszent ezen a téren.
2013. febr. 10. 14:06
7/7 anonim válasza:
Az ilyen ember nem prűd, hanem sznob. Azt hiszi, hogy így ő mennyire finom úri nép. Én sem találkoztam ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!