Miért van ez? Udvariatlanok?
Amikor utazom a metrón reggelenként, vannak ott aranyos középiskolás kislányok és fiúk, amikor udvariasan rájuk kacsintok és mosolygok, akkor nem viszonozzák, hanem zavartan félrenéznek.
Ez elég rosszul esik nekem.
Vannak bizony, van is a barátnőmnek egy ilyen baráti köre és szoktam hozzájuk csatlakozni, de ők inkább ilyen operába járosak.
A 30-as nőkkel és férfiakkal nem merek ismerkedni a metrón mert volt egy rossz tapasztalatom.
Egy férfival akartam szemkontaktusba kerülni, erre elkedett engem lökdödni, hogy "köcsögnek nézel?"
"szeretek őzikét lesni"
Szétröhögtem magam ezen az egészen:D
Azt nem tudom mennyire kamu a kérdés,de ha tényleg nem érted,miért vannak zavarban,hát azért van,mert lehetsz akár egy elmebeteg perverz szadista is,persze,hogy félnek az idegenektől.Lehet,hogy neked jópofa ez az ismerkedési mód,de ne várd el tőlük,hogy ők is értékeljék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!