Mit gondolsz magadban, amikor a boltban előtted a sorban egy kövér nő áll, és a kosarában csipsz, csokik, üdítő van rakva?
Figyelt kérdés
Vagy ha épp eszel a McDonaldsban, és egy látszólag olyan nő, akinek pont nem mekis kaját kéne ennie, bemegy és beáll a sorba rendelni?
Írd le pontosan, mit gondolsz ilyenkor, és hogy bámulod e az illetőt, vagy ellenkezőleg: annyira nem foglalkoztat a dolog hogy jóformán fel sem tűnik neked.
2009. aug. 28. 19:31
11/23 anonim válasza:
azt csinál, amit akar...lehet, h azért megy a mekibe, mert éhes és hirtelen nem tud hol enni...amugymeg semmi közöm hozzá és azt sem tudhatom, miért kövér...lehet, hogy betegség
12/23 anonim válasza:
Az ő dolga hogy mivel öli meg magát.
13/23 anonim válasza:
Engem csak az zavar, h ha később azt látom h az ilyen "nő" pofázik h rohadj*on meg Zimány Linda meg az összes szép vékony lány....Szánalmas
14/23 A kérdező kommentje:
Nyíltan ezt szokták mondani minden vékony lányra? Mindegyik kövér ember? Nyíltan? de miért, hol?
2009. aug. 29. 21:16
15/23 anonim válasza:
Hat ha annyira kover, akkor biztos megnezem , de persze nem feltunoen. Tudom, hogy vannak beteg emberek akik azert koverek. De amikor valaki a Mekibe zabal, mikozben dagadt, mint egy diszno azt nem tom sajnalni. Az ilyen meg is erdemli. En amugy sem eszem gyors kajat, mert egeszsegtelen es undorito, amikor oda vagjak eled a felig at sult hust a rohadt zoldsegekkel egy hamburgerben.
16/23 anonim válasza:
Van egy-két csaj ismerősőm, akik ilyenek, már suliban is csak azon járt az agyuk, h kapjanak tesi alól felmentést meg stb. aztán persze kit fikáztak??az osztály legjobb nőjét, aki persze fitnesezett:P
De hát ti nők már csak ilyenek vagytok:)
17/23 escrogar válasza:
arra gondolok, hogy melyik cukroszacskó alatt lehet a süti XD
18/23 anonim válasza:
Nyilván nem bámulok bele más kosarába, de ha a látómezőmbe kerül, az ellen nem tehetek. És ha azt veszem észre, hogy nagyon kövér ember mindenféle hízlaló dolgot vásárol össze, akkor nekem is eszembe jut, hogy nem véletlenül néz ki így. Én sem vagyok egy cérna csaj, de azért nem is nagyon dagadt. És mondjuk ha néha veszek egy csipszet vagy csokit, nekem is eszembe jut, hogy tuti valaki csekkolta, hogy mit veszek és talán megvan a véleménye arról, hogy miért nézek ki így (amúgy terhesen szedtem magamra a plusz kilókat, de tényleg nem olyan nagyon vészes, csak lehetnék vékonyabb is). De mondjuk azt tényleg nem értem, hogy bizonyos nagyon kövér emberek, akik láthatólag csipszen, csokin és üdítőn élnek, miért hagyják idáig fajulni a dolgokat.
20/23 anonim válasza:
Az jut az eszembe, hogy szerencsétlen nő, kajafüggő lehet, különben nyilván nem tenné ezt magával. Én együttérzek az ilyenekkel, én is voltam bulímiás, senkinek sem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!