Bennem van a hiba, ha nem bírok másokkal közösen zuhanyozni?
Az a helyzet, hogy most jöttem haza egy helyről (a tervezettnél korábban), ahol olyan volt a tusoló, hogy 4 db egy helyiségben, szemben a hatalmas tükrökkel, és semmi nem volt, se zuhanytálca, se ajtó, se függöny, de még csak egy rúd sem, amire esetleg egy törülközőt fel lehetett volna tenni, hogy mégse lássanak mindent...
Már sok helyen voltam táborban, nyaralni, sátorozni, de ha közös is volt a fürdő, mindig minimum függöny volt! Ez csak nekem durva? Nem bírom, ha mások látnak meztelenül, nekem a fürdés egy intim dolog.
Ha ehhez lettél hozzászokva, a családodban tabu volt a meztelenség, akkor gátlásos lehetsz, talán ez volt az oka. Egyáltalán nincs benned hiba:D Sok mindenki ilyen.
Érdekes módon a mi családunk eléggé konzervatív ilyen szempontól, nem mászkálunk meztelenül, én mégis ilyen könnyen "nudizós" lettem. Nem ijedek meg, ha vetkőznöm kell:D
Bocsi, félreértettelek akkor! :$
Az a fura, hogy itthon nem volt tabu, ha pl. bementünk valamiért a fürdőbe, amikor valaki más fürdött (mondjuk a két nem azért nem meztelenkedett egymás előtt, de anyukám előtt a mai napig nem vagyok szégyenlős). Szóval nem hinném, hogy itt a kiskori élmények annyira meghatározóak lennének.
De IDEGEN emberek előtt nem tudok pucéran mutatkozni.
És OK, értem én, hogy nem lehet minden luxus, nem is várom el, ezért is írtam, hogy aludtam én már tornacsarnokba is, de azért nem hiszem, hogy egy függöny vagy legalább egy rúd a törülközőnek olyan hú de sokba kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!