Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Házavatóra mit vigyünk?

Házavatóra mit vigyünk?

Figyelt kérdés
Vagyis beköltözés évfordulója van, ami tulajdonképpen csak ürügy, egy kis nyárvégi kertiparty lenne, csak hogy legyen valami neve a gyereknek! Valami apró figyelmességre gondoltam, frappáns, nem drága. Segítetek?
2009. aug. 27. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy jó de mégis olcsóbb fajta bor..egy Tokaji Aszu, vagy esteleg egy jó pezsgő. Valami italt vinnék a helyedben.
2009. aug. 27. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi unokabátyám házavatójára egy 10.000Ft-os lámpát vittünk, de attól függ, hogy mennyit szántok rá meg mivel új ház ezért biztos örülnek valami kis kügyünek nem kell feltétlen 10.000Ft-os legyen akár az a bór is megteszi!:)
2009. aug. 27. 12:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Na, ezaz, hogy házavató-évforduló:-)). Pár éve bent laknak, csak most akarják megünnepelni, hogy pár éve bent laknak. Ezért tényleg nem akarunk semmi nagyot, persze, bort, meg sütök pogit, de valami frappánsat?
2009. aug. 27. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
ananászt is szoktak vinni , szerencsét hoz :)
2009. aug. 27. 13:03
 5/9 anonim válasza:
Esetleg egy faliórát, ami jól néz ki, azok nem olyan drágák. (megj. bór hosszú ó-val nem ugyanaz, kicsit mérgező)
2009. aug. 27. 13:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Bórra nem is gondoltam, nehogy elaludjunk:-))

Ananász??? Lényege??? Erről nem hallottam még!!

2009. aug. 27. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Amerikaban anaszt szoktak vinni mert szerencset es aldast hoz a hazra es nem is olyan draga ugyhogy az is jo lenne es eleg furcsa vagyis itt nalunk nem annyira megszokott ajandek :P
2009. aug. 27. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, miért kell a hülye amerikai szokásokat átvenni? Ananászt? Gyerekzsúrra esetleg. Szerintem vegyél valami egyszerű gyertyatartót, vagy faliképet.
2009. aug. 29. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
ha neked nem tetszik az ananasz akkor majd te ne azt vigyel mikor mesz hazavatora , ez olyan dolog ami erdekes , megleop , nem szokvanyos . en biztos nem viszek majd gyertyatartot :D de neked ha ez tetszik akkor te ezt vigyel , mindenki azt visz amit akar kinek a pap kinek a papne
2009. aug. 30. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!