Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek is sokat panaszkod...

Szerintetek is sokat panaszkodnak az orvosok? Kinyílik a bicska a zsebemben, ha a "megalázó bér" kerül szóba. Láttátok ti már, milyen körülmények között élnek orvosok?

Figyelt kérdés
Sima háziorvosok is. Mindegyik orvos felhúzza a sok milliós házát, persze, biztos laknak 40 m2-es panelban, de szerintem nem az a többség? Tudom, majd sírok, ha mind kivándorol, és nem lesz, aki meggyógyítson, lehet, hogy így lesz, na de ha megvan a jó anyagi körülményeik, ami szerintem igenis megvan, akkor nem tennék föl ilyen kérdéseket. Én nem a pénzüket, ill. a házaikat, körülményeiket irigylem, hanem a panaszkodást sokallom.

2013. jan. 2. 12:25
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
19-esnek: nagyon jó, hogy írtál, így legalább végre meg tudom kérdezni, most akkor hogy is van a tanárok kötelező óraszáma? Most már tényleg nem értem, de tényleg. Mennyi, 20 v 22, vagy mennyi is a kötelező? És te 62-t...? És annyit is fizetnek? 3x-os fizetésed van, mint a 20 órával lenne? Vagy nem huszonvalamennyi a tanároknak a heti kötelező? És(sel nem kezdünk mondatot) azt sem értem, hogy ha 9-4-ig vagy az iskolában, az 7 óra, nem? Akkor hogy van a heti 62 óra? Ha azt leosztjuk öttel, legalább 12-re jön ki.
2013. jan. 6. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!