Ha egy nagyon koszos helyen leültök, de a nadrágon nem látszik semmi, leültök otthon, a tiszta fotelba, ágyba ugyanabban a ruhában?
én nem érzem magam jól magam itthon farmerben így általában felveszek egy mackó alsót.
De kiskoromtól kezdve így van, szóval nem tudom rá lehet-e őket beszélni erre de próbálkozz!
Én amugy is utálok a mlakásban utvai ruhában lenni. kinyult poló és melegítő... van h nagyon lusta vagyok és inkább egész nap pizsibe vagyok :)
A tesóm olyanh egész nap az utcai ruhában vana laksában... néha abba is alszik
Egyéni ingerküszöb kérdése. Van, aki átöltözik, mikor hazaér. Más marad a ruhájában, de azért a lepedőre nem ül le. Megint mások (a te családod) akár a vetett ágyba is beül. Két észrevétel:
1. Tiszteletben tarthatnák az álláspontodat.
2. Attól, hogy nem látszik, még lehet koszos.
ez nagyon gáááz!
nekem már gyerekkoromban megtanították, h utcai cuccban nem ülünk a tiszta ágyra, amiben alszunk.
kanapéra, fotelbe még oké, mert a vendégek is oda ülnek, és tőlük nem lehet azt kérni, h hozzanak váltóruhát :)
nem kell domestosladynek lenni, de az alap higiéniai szabályokat a saját érdekünkben jó betartani.
ha hazaérek át szoktam öltözni, főleg ha aznap már nincs semmi más dolgom. a párom is ugyanígy, soha nem kellett neki ezt elmagyarázni.
fotelba igen (sűrűn takarítom)
de ágyra soha, max, ha aznap ki is mosom még, mielőtt lefekszem aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!