Szerintetek égő 16 évesen otthon maradni szilveszterkor?
Nem nagyon szeretem a bulikat, nem szívesen mennék sehova.
16/l
Mi égő van benne? Én 3 éve nem megyek sehova,hanem otthon pezsgőzök a párommal :)
23/L
Szerintem az az égő, ahogy sok kortársad részegen randalírozik, jobb esetben a detoxban józanodik újév hajnalán...
Az otthonmaradásban semmi gáz nincs, családdal is lehet egy jót szilveszterezni :)
Én általában otthon töltöttem a szilvesztert 1-2 kivételtől eltekintve, pedig azért nem vetem meg az alkoholt :D Most kivételesen nem alszom át itthon a szilvesztert.
19F
Miért lenne égő?
Ha nem szeretsz buliba menni, akkor maradj csak otthon. Senki se mondja neked, hogy " IGENIS EL KELL MENNED BULIZNI! " ha nem akarsz menni, akkor nyugodtan maradj otthon! :)
Az év bármely napján el lehet menni bulizni.
Nem égő, ebben a korban én is otthon ill. a rokonoknál töltöttem a Szilvesztert, és jól elvoltam. Felnőtt fejjel sem lettem túl bulizós típus, alkalomszerűen járok csak el ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!