Hogyan kezeljem a gazdagságom által létrejött konfliktusokat?
Nekem nincs sok pénzem, még is ezt tapasztalom. Az emberek egyre érdektelenebbek és csak néhány igaz barát van, akikkel meg lehet beszélni mindent, de velük sem lehet állandóan lenni.
Vannak napok, amikor egyáltalán ki sem mozdulok az albérletből és csak egyedül vagyok itthon, tanulok, tornázok, kezdem megszokni a magányt.
Bárcsak gazdagabb lennék, el tudnék menni moziba, színházba, vehetnék könyveket, látnék világot, akár egyedül is. Én szívesen hallgatom, ha mások ezt megtehetik és élménybeszámolót tartanak, egy csoporttársam a gyakorlaton mesélt az egy évről, amit Finnországban tanult és én szívesen meghallgattam és érdekesnek találtam. Szerintem rossz a társaság és én inkább nem is fecsérelném rájuk az időm a helyedben.
20/L
Hagyjuk már, nehogy azt gidd, hogy mindebki féltékeny a pénzedre :D. Mi is jól élünk a párommal, bár mi a szakmai sikereinkkel és munkánkkal teremtjük meg a jó anyagi hátteret, -gondolom emiatt van, hogy nem próbáljuk rázni a rongyot, vagy mások arcába dörgölni.
Gondolom nagy vagyonnal, befektetêsekkel kis putris bankfiókban intézed az ügyeid... :D Nem vagyunk milliárdosak, mégis privát-bankátunk van, aki kezeli a tranzakciókat, befektetéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!