A magyarok külföldön miért szapulják egymást és tesznek keresztbe egymásnak?
Érdekes, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. A munkahelyemen négyen vagyunk magyarok, és a legnagyobb egyetértésben vagyunk, legjobb barátok lettünk az együtt töltött idő alatt, ha valakinek gondja van, akkor egymáshoz fordulunk. Nálunk a probléma inkább a horvátokkal van, 5-en vannak, de abból kettő sík hülye és folyton minket, magyarokat szekálnak. Egyszer voltak magyar vendégek a hotelben, akik otthagytak egy gyerekpólót. Erre az én drága horvát kolléganőm odaállt elém, és hozzám vágta a pólót, "Tessék, ezt a magyar vendégeid hagyták itt!". Undorító, rosszindulatú egy banda (legalábbis akikkel én találkoztam). Mindig fúrják a magyarokat. De mint már mondtam, nálunk magyaroknál viszont nagy az egyetértés, talán épp a horvát piszkálódók miatt.
20/L
ma 12:44
Talán pont azért,de ha nem lenne ez hogy vannak horvátok akkor nem így lenne én úgy gondolom...akkor megtalálnátok egymást,vagy is te pl hiába lennél normális elöbb utóbb valami barom elkezdené a furkálódást.
Mi Franciaországban egy városban lakunk 5 magyar. (Legalábbis ennyiről tudunk). Mindenki a másiknak kavarja a szart. Már rendőrségi ügyet is csinált az egyik leányzó ebből. Viszont korrekten elmeséltem az igazat, és a rendőrségen megkérdezték szeretnék e ellene zaklatás, s vádaskodás miatt feljelentést tenni. Természetesen nemet mondtam. Csak szerettem volna, hogy végre elfelejtsenek engem. A problémám viszont az, hogy a barátnőm (francia) ott dolgozik ahova ők beszoktak naponta ülni kávézni , vacsorázni. Már tényleg arra gondoltam, hogy össze akart velem jönni a leányzó, de én francia barátnőt választottam.
Mindannyian több éve élünk kint, 20-22 éves korban vagyunk.
Össze kéne tartanunk, de ahányan vagyunk annyian más felé. Mindenkinek más-más az ismerősei, barátai. Kissé szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!