Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért csak férfi hajléktalanok...

Miért csak férfi hajléktalanokat látni?

Figyelt kérdés
A nők ettől miért védettek?
2012. dec. 7. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. Én látok nőket is. Pl. a Corvin-negyed (Bp.) metró-villamos le-feljárónál is szoktak üldögélni nénik.
2012. dec. 7. 21:12
 2/6 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

Én is látok női hajléktalanokat is. Talán a férfi azért több, mert több az alkoholista köreikben. De, manapság már ez nem igaz, szóval több lesz a női hajléktalan is.

Számszerint nem lesz annyi, mint a férfi, mert visszavezetve az alkoholra, a nők hamarabb belehalnak a vedelésbe, nem bírják úgy.

Másrészt, egy nő elmehet egy olcsó k.rvának. Most lehet azt mondod, milyen jó ez a lehetőség, de szerintem ez nem sokkal jobb, mint a hajléktalanság. Sőt, véleményem szerint, aki ezt választja, az sokkal rosszabb lehetőség, én inkább lennék hajléktalan, mint k.rva.

2012. dec. 7. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
3%
Zsizsik, mikor érsz rá? A múltkor nagyon jó volt veled, csak túl sokat kértél. Majd az áron csiszoljunk már pls.!
2012. dec. 7. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten több helyen van kifejezetten női hajléktalanszálló. Nekem volt szerencsém egypár évig a Podmaniczky utcában lakni, ott pont volt egy ilyen; minden délután egymás sarkát taposták a hajléktalan nők hogy beférjenek.
2012. dec. 7. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem csak férfi hajléktalanok vannak. Én sok városban megfordultam, és bizony, vannak nők is.
2012. dec. 8. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg az olyan nő akit ez fenyeget keres valami palimadarat akinél meghúzhatja magát aztán majd lesz valami.
2012. dec. 10. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!