Szerintetek is bunkó, cigányos kérdés az, hogy "mi a címed"?
Pl. baráti társaságban, ha az kérdezi, aki a barátnőd egyik haverjának a haverja és még nem láttad soha.
Mégis mit gondol az ilyen? Hogy ingyen kupi van, vagy mi? Egyáltalán meg, lehetnék éppen hajléktalan is, akkor is bunkó kérdés szerintem. Ezzel most mit akar, infót gyűjteni vagy beülni nálunk, mikor nem is hívtam, mert nem ismerem meg nem is annyira szimpi, ennek ellenére beülne hozzánk akármikor? Vagy minek kérdeznek ilyet emberek?
Legközelebb kérdezz vissza: "Levelet akarsz nekem küldeni?"
:DD
Amúgy tényleg fura kérdés. Még ha azt kérdezné, hogy merrefelé laksz, azzal még nem is lenne gond.
Roma az illető?
Ha nem azt kérdezi, hogy merre felé laksz, anem így ahogy írtad. Amire pontos választ vár. Én azt gondolnám, h azért, h egy esetleges balhé után könnyebb legyen téged megtalálni, esetleg feljelenteni.
Ha nem levelező partnernak kér fel, ami következtében ő is meg adja neked az ő címét. Akkor meg ne mond!
Nem roma, hanem magyar. Nem hinném, hogy balhézni karna, én nő vagyok, ő meg férfi, szóval nem hinném, hogy verekedni szeretne. Feljelenteni meg nem tud miért...nem csináltam semmit.
Csak ez olyan idétlenül jön ki, ez a kérdés, nem tudom mit akar vele, vagy ennyire h.lye, hogy mást nem tud kérdezni?:S
Talán csak dumálni akart, és arra volt kíváncsi, merre laksz. Csak hát nem sikerült neki megfogalmaznia. Tudod, mint a "hogy-hívják-a-nevedeeeet?"
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!