Iszonyatosan idegesít, van még valaki hasonló beidegződéssel?
Pár éve alakult ki nálam, hogy nem bírom elviselni, ha hallom ahogyan valaki eszik. Először csak a csámcsogás zavart, most már ha hallom, hogy valaki rágja az ételt, pláne ha az ropogós, vagy kemény, és ahogy nyeli le ki tudnék szaladni a világból. Szobatársaim vannak ez így még rosszabb, egyikük különösen "hangos evő" szóval általában vacsoraidőre időzítem a fürdésem, vagy bármit, csak ne kelljen hallani.
Van még hasonló problémával küzdő ember, vagy ezzel csak én vagyok így?
Sajnos velem is így van.
Én a nyeléseket nem bírom elviselni.Pedig tudom,hogy az én csámcsogásomat,nyelésemet is hallhatják, de még is zavar.
Próbáltam ellene tenni valamit, de még nem sikerült.
Én is nagyon utálom!! Brrr...
De engem csak akkor idegesít, ha én nem eszek/iszok. Mert ha én is vele együtt eszek, akkor a saját kajámmal vagyok elfoglalva, akkor észre sem veszem... Más esetben viszont inkább elhagyom a helyiséget, mert nem bírnám ki. :D
Na akkor nem vagyok annyira különc:)
Nekem is ez van, ha én is eszem közben, akkor szinte észre sem veszem, de ha nem akkor gyorsan minél távolabbra...:D
Hogy ez mitől lehet...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!