Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek is hasznos lenne...

Szerintetek is hasznos lenne ide egy "Egyetértek" vagy a Like-hoz hasonló gomb?

Figyelt kérdés
A Szokások és etika témakörbe írtam, mert sokszor szerintem illetlenség témakörbe tartozik, ahogy egyesek válaszolnak, vagy ahogy egyes kérdezők megnyilvánulnak. Engem nagyon zavar, hogy a kérdés hasznossága azon dől el, a kérdező ezt akarta-e hallani, vagy más válaszolók más véleményen vannak-e, ezért egy Egyetértek/Nem értek egyet gomb szerintem ezt megoldaná.
2012. nov. 2. 01:07
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
De pont erre vannak a kezek is... Ha nem értek egyet, szerintem nem hasznos a válasz...
2012. nov. 2. 01:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó lenne igen,mert a zold gomb a válasz hasznosságát értékeli.Van egy csomó válasz ami szerintem kicsit sem hasznos de pl. vicces

És igen az egyetértés kifejezésére is jó lenne egy ilyen gomb,de ha belegondolunk akkor ez nem egy fórum oldal hanem egy kérdezz-felelek oldal,ahol nem az számít hogy az emberek egyetértenek vagy sem,hanem az hogy mennyire adnak hasznos választ a kérdésre.

2012. nov. 2. 02:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mindig az a hasznos válasz, amivel egyetértek. Van olyan kordés, ahol nincs mivel egyetérteni, de pl. a Kultúra és közösség, etikett, társadalmi dolgokról szóló kérdések kapcsán hasznos. nagyon sokan tesznek fel véleménykérő kérdést, vagy kezdik megvitatni, hogy teszem azt vki szerint orrot túrni bunkóság, erre jön valaki, aki szerint jó, és azt lepontozzák. (Vonatkoztassatok el legyetek szívesek az idióta példától.) És igen, valóban van, hogy egy válasz vicces, de nem hasznos. ha valaki nem gagyi poént mond, akkor értékelem a humorát. Meg alapvetően: a többi kommentelő is ugyebár értékelheti, nyilván az alapján teszik, hogy egyetértenek-e. Na de a többi kommentelő (szélsőséges esetektől eltekintve) honnan tudná, hogy a kérdezőnek hasznos-e a válasz? Innentől kezdve automatikusan véleménynyilvánításba megy át. Meg én is sokszor, ha valaki válaszával nem értek egyet, lepontozom. Tudom, hogy nem szép,d e reflex. Közben tudom, hogy nem ezt kéne, mert amúgy a kérdésre reagált. És az az érdekes, hogy válaszolóként erre jobban hajlamos vagyok, mint kérdezőként. Szóval akkor megint ott tartunk, hogy ennyi erővel csak a kérdezőnek kéne ezt nyomogatnia.
2012. nov. 2. 15:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként tudom,hogy nem fórum oldal, de sok témakörben szinte olyan, és úgy használjuk.
2012. nov. 2. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

2.Vagyok

hát igen,most hogy így elmagyaráztad igazad van.

Egyetértek gomb bekapcsolva :D

2012. nov. 2. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egyetértesz akkor. :D
2012. nov. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!