Szerintetek igaz barát?
Figyelt kérdés
Akinek saját bevallása szerint az alapelve, a nekem mindent másnak semmit? Például, ha meghívják valamire, eszébe se jut viszonozni, ha meg valaki nem venné a fáradtságot, ahhoz, hogy meghívja az a világ szemétládája lenne. A fuvaroztatás a kedvenc időtöltése más autójával, de benzinpénz meg sem fordul a kobakjában. Ha valaki van olyan "szemét" és a szemére meri vetni a dolgot, akkor még ő van felháborodva, hogy: " de ha lenne pénzem vissza adnám" - ugyanakkor havonta a műkörmös, pedikűr, fodrász. szoli ~ 40-50.000. Tudom, hogy a barátságot nem pénzben mérik, de azért ez már nekem egy kicsit sok, sajnos emberileg ezen kívül még több kivetni való van benne. De ez régen nem volt így, vagy nem ennyire, vagy csak én nem láttam. Az adott kérdésen felül, szerintetek érdemes harcolni ezért a "barátságért"?2009. aug. 18. 23:21
1/3 anonim válasza:
Eléggé élősködő hajlam...
Nem mondanám igaz barátnak.
2/3 anonim válasza:
Nem mondanám igaz barátnak,nem érdemes ilyenekkel barátkozni...keress olyan barátokat akik megbecsülnek.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen "barátnőm", akit le is építettem, amit még most sem bántam meg.Persze először beszéltem vele erről, de semmi nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!