Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miféle új szokás gyógyszertárb...

Miféle új szokás gyógyszertárból karácsonyi ajándékot vásárolni?

Figyelt kérdés
Nem kozmetikumokra gondolok most. Mi a véleményetek erről? Vennétek?

2012. nov. 28. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt a sampont, amit használok, eddig csak gyógyszertárban láttam és nem azért használom azt, mert nincs jobb dolog, amire költhetnék...

Én személy szerint örülnék neki, ha mondjuk egy idióta, fantáziátlan doboz bon-bon helyett (ami szintén lehet 2000-3000 forint körüli) a 3500 forintos samponomat kapnám.

2012. nov. 28. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagymamám szokott onnan venni ajándékot venni nekünk. ANyumnak csonterőt(Béres) mert csipőjével voltak,vannak gondok. Nekem multivitamint, tehát ő személyre szabottan vesz ott ajándékot.Persze mellé kapunk mást is pl könyvet,vagy tavaly pl vett nekünk egy kuktát,mert nem volt még de szerettünk volna. Anyum is vett már gyógy"szert" igy nekik pl áfonya tablettát,mert szürkehályogja van a mamámnak. Szerintem semmi gond nincs ezzel,csak tudni kell kinek mi a baja:) 27
2012. nov. 28. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!