Miféle új szokás gyógyszertárból karácsonyi ajándékot vásárolni?
Figyelt kérdés
Nem kozmetikumokra gondolok most. Mi a véleményetek erről? Vennétek?2012. nov. 28. 09:14
2/12 anonim válasza:
Azt, hogy szívszorító, de úgy tűnik, ide jutott az ország. Ajándék az, hogy valaki beszedheti a szükséges gyógyszereit.
És ajándék az is, ha nem éhezik az ember. Sokaknak ez így van. Én sírni tudnék, ha erre gondolok.
3/12 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam írni, hogy ilyen alapon karácsonyi ajándék lehetne egy szelet vajaskenyér is, csak az év többi részében ugyanúgy szüksége van rá, de már nincs karácsony. A hirdetők oldaláról nézve érdekes a dolog inkább.
2012. nov. 28. 09:38
4/12 anonim válasza:
Nálunk praktikusságból huszadik sosem hordandó pulcsi helyett kapnak a szülők (50+) vitaminokat amiket szednek évek óta,ilyenkor megvesszük az éves adagot,nem kell rá költeniük.
5/12 anonim válasza:
Egy c vitaminnak én is örülnék karácsonyra.
6/12 A kérdező kommentje:
Hirdessenek inkább gyógyszertári ajándékutalványt, ne egy doboznyi konkrét terméket szegény megajándékozott beetetetésére. Úgy tudom, nincs éves adagnyi csomagár... De az már jó ötlet, ha valaki magától így vesz ajándékot.
2012. nov. 28. 10:17
7/12 bensdorp válasza:
Tudnál mutatni egy linket a hirdetéshez?
8/12 anonim válasza:
Nincs éves adag csomagár persze :)
De maguktól nem vennék meg,mert az orvos csak javasolta,nem felirta receptre,pedig szükségük van rá,hatása is érezhető,így ajándék gyanánk vesszük meg azt a jópár doboznyit (napi 1-1 szemmel kiszámolható hány kell),mert csak úgy el se fogadnák...
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok linkelni, izületi tápl. kiegészítő, korábban minden öregember szteppelni kezdett tőle:)
2012. nov. 28. 10:33
10/12 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki.Csak patikában kaphatók a Vichy krémek és kozmetikumok.Kb 8000-nél kezdődnek.További jó márkák is.Ezt azért nem nevezném szegénységnek.Samponok,3000-nél.Szóval nekem nyugodtan jöhet a gyógyszertáros ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!