Asszonyok, háziasszonyok segitenétek?
Tudom, hogy a válaszom nem felel meg pontosan a kérdésednek, de sok köze hozzá.
Figyelmedbe ajánlom a "Titkos Szabályok" című könyvet. Nekem sokat segített és sokat változtam a hatására. Remélem segítettem. :)
Szerintem maradj csak természetesen olyan, amilyen vagy. A saját bőréből senki sem tud kibújni. Vagyis, ha megjátszod, hogy könnyed, kifinomult hölgy vagy, akkor elúbb-utóbb ki fog derülni a turpisság. Ne akarj más lenni, mint amilyen alapvetően vagy.
Persze igyekezz elkerülni a trampli megjelenést, legyél ápolt, csinos, tiszta, rendezett. A harsányságot pedig kerülni kell.
Mindig a letisztult, egyszerű dolgok a szépek, nem a furfangos, mersterkélt dolgok.
szerintem kibújhat az ember a bőréből. lehetnek olyan helyzetek, ahol a direkt megközelítés nem vezet célra. mert mondjuk megijeszti a másikat, inkább bezárja, mint kinyitja. de nagyon nehéz, hogy hogyan lehet ezt finoman, könnyeden, hogy a kérdésedre utaljak.
az biztos, hogy lehet úgy csinálni, hogy az ember keresztül nyomja amit akar erőből és lehet úgy, hogy valahogy a másikban felkelti az igényt, hogy az magától mozduljon és ne mozgatni kelljen. de konkrétan nem tudom hogyan.
ami fontos, hogy a másikat ne eszköznek tekintse az ember. hanem valami olyannak, akinek saját céljai vannak. ez nagyon behatárolja mit tehet az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!