Ha a céges rendezvény 8-kor kezdődik, mikorra illik odaérni?
Figyelt kérdés
Később nyilván nem, de csak épphogy kicsivel korábban, vagy akár már 7-kor ott vannak az emberek, csak maga a "megnyitó" van 8-kor? Vagy ezt cége válogatja?2012. nov. 26. 08:57
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg azokat a munkatársakat, akik már régebben ottvannak. De fél órával elöbb nyugodtan mehetsz.
2/6 anonim válasza:
A rendezvény típusától is függ. Ha pl. vacsora, akkor mehetsz korábban, de ha csak vmi ünnepélyes előadás vagy ilyesmi, akkor felesleges fél 8-kor ott toporognod.
3/6 anonim válasza:
Szerintem 8 előtt 10, 15 perccel hamarabb elég ott lenni.
Ha ételt is fognak felszolgálni akkor illik fél órával hamarabb megjelenni. (a kabátok leadása, ültetés, elhelyezkedés miatt)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 26. 22:03
5/6 anonim válasza:
Nálunk este 7-kor kezdődik a céges karácsonyi ünnepség. (először megnyitó beszéd, majd vacsora, majd fellépők és tánc)
Én már egy órával előtte ott vagyok néhány kedves kolleginával, hogy jó asztalt foglaljunk, és nézzük az utánunk érkezőket. :)
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik országban van. A németeknél pl. egész pontosan, a braziloknál illik késni 25-30 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!