Miért ellenzik sokan a melegházasságot?
Mert az emberben a neveltetésből fakadó viszolygás olyan mértékben testet ölt, hogy mondvacsinált erkölcsi alapon szereti nyírbálni más emberek jogát.
Az, hogy a házasság egy nő és egy férfi kapcsolatán alapul, az égvilágon semmire sem ad választ.
A házasság szentségét az érdekházasságok és a családon belüli erőszak hosszú története annyira megkérdőjelezte már, hogy csakis úgy lehetne helyreállítani, ha a házasságot egyetemesen a szerelemre alapítanánk. Ezt pedig teljességében a melegházasság engedélyezése jelentené.
Kár, hogy alig van, aki felismeri ezt.
Mert sok vallás ellenzi,pl a katolicizmus,viszont már az ókor Görögországban voltak meleg kapcsolatok,kialakult ez a szexuális orientáció a vallás ELŐTT.Viszont ez nem jelenti azt hogy a vallás nem ellenezheti,de ellenzi,mivel ugye nem két Ádámot vagy 2 Évát teremtett egymásnak Isten.
A másik amit mások asszociálnak a házassággal az a gyermek.Abnormálisnak tartják hogy a gyerek 2 apával/2 anyával nőjön fel,a másik nem példája nélkül.
Én pl nem tudom hogy melyik nemhez vonzódom,de egyre inkább úgy érzem a sajátomhoz.A családom egy homofób sereg,akinek ha akarnám se tudnám bevallani.
Én azért, mert ez szerintem nem természetes. Van férfi és van nő. Nem véletlenül lett ez így.
De egy ismerősöm, aki nem nem mellesleg apáca, azt mondta:
Én erre egyet tudok mondani. Az állatok, nálunk ezerszer butább és ösztönösebb lények nem tesznek ilyet. Ha az "alsóbbrendűek" nem művelik ezt, akkor mi miért csináljuk?
"Az állatok, nálunk ezerszer butább és ösztönösebb lények nem tesznek ilyet."
Egyre valószínűbbnek tarják, hogy az állatok is csinálják. És még volna egy kérdésem azokhoz, akik ezt vallják, offenzív szándék nélkül: Talán nem Isten teremtette a melegeket melegeknek?
Miért nem elég a melegeknek a bejegyezhető élettársi kapcsolat? Az tök ugyanaz (szinte), mint a házasság, amúgy ugyanúgy örökölhetnek egymás után, és felbontani is egyszerűbb az élettársi kapcsolatot, mint egy házasságot.
Ha a heteróknak jó az élettársi kapcsolat, a melegeknek miért nem?
Feltétlen ingerkedni kell, bakker -.-
Én egy napon szeretnék házasodni. Nem büszkeségből vagy provokációból, de igenis szeretem a párom és mért ne lehetne törvényesíteni a kapcsolatunkat. De meleg és meleg között is nagy különbség van felfogásban. Van, aki akarna házasodni van, aki nem.
Itt ez a videó, ami mindent elmond! :D
http://www.youtube.com/watch?v=TkUkwVmTlmk
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!