Vadidegenek (! ) hívatlanul (! ) jönnének karácsonykor (! ) babanézőbe. Ez csak szerintem felháborító?

Nos az az igazság, hogy miután a nagybátyád családtag hát az élettárs sem épp kívülálló mert hozzá tartozik. Nyilván nem akarja külön tölteni a karácsonyt. Képzeld magad a helyébe. A gyereket meg nem hagyhatja egyedül szóval néha előfordulnak ilyen lehetetlen helyzetek.
Az meg megint más, hogy indiszkrét, mások házában nem indulok felfedező útra hacsak a tulaj nem invitál. Vannak ilyen kerengő emberek szerintem tartsd szemmel és szólj a nagybátyádnak, hogy tegye helyre ha megint nézelődik.
A babának meg gondolom pár percig gügyögnek neki aztán a tesód elviszi aludni, szóval nem kell, hogy ott legyen.
Szerintem inkább azzal van baj, hogy eleve nem szimpatikus a csaj és más alkalommal sem akarod látni pláne most.
Mellesleg, ami azt illeti hát bizonyos szempontból igazad van mert ezt a babanézőt -miután úgyis családtagok- megejthetnék a kórházban vagy valamivel karácsony előtt, hogy ne a sürgés-forgásban lábatlankodjanak, csak azok legyenek ott, akiknek feltétlen kell.
Jó, abban mindenképpen igazatok van, hogy alapból nem szimpi a nő. Ezt elismerem, hogy az én hibám. Sajnos ilyen vagyok. Csak tényleg nekem nagyon fontos a karácsony és mivel évente csak egyszer van, ezért szeretem, ha az az 1 különleges. Nálam már rég nem az ajándékokról szól, hanem hogy együtt vagyunk, együtt nézünk filmeket, jókat eszünk. Mi ilyeneket sosem csinálunk az év többi napján sajnos :( jöjjenek babanézőbe ha tetszik, de először is kérdezzenek rá, hogy mikor jöhetnek és ne jelentsék ki, hogy akkor jönnek, pláne karácsonykor. Én se állítok be sehová hívatlanul, hanem előbb rákérdezek, hogy mehetek e és, ha igen mikor.
Ráadásul ugye nem ők az egyetlenek, akik majd látni szeretnék a kicsit, de lehet vele várni januárig. Meg tényleg ez a körbe nézelődés, benézni más szobájába, hát...

Ha a lánya is veled egyidős, lehet azért megy, megismerjen Téged is. Na, gondolj bele, neki milyen sz@r helyzet lehet..
Karácsonykor idegen helyen, idegen gyereket nézni, senkit nem ismerve..Hát, nem irigylem.
Szerintem, meg vedd a szárnyaid alá az élettárs lányát.
Ha már így alakult..lehet, össze is barátkoztok idővel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!