Elég sok csaj myvipen a képek leírásánál odaírja mindenhez hogy "mert". Pl: mert buli, mert tesómmal, stb. Ez mi az isten?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 12:10
11/12 anonim válasza:
Engem is idegel, de főleg ez a "Mert megtehetem!", "Mert rajok vagyunk!" Hú... :S Páwa p.icsák, és sajnos szaporodnak. :X De majd lassan jön egy új "trend", amit követni kell és ha nem követed "Csicska vagy!"... --.--
12/12 anonim válasza:
Hát például nekem is úgyvan néhány képem (2 vagy 3) de neekm csak azért, mert előtte beszélgettem az illetővel msn-en, és róla van egy képem fent..és válaszoltam ár, hogy "mert..." szóval nekem csak ezért van így:) de amúgy engem is idegesít már néha :P 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!