Ha valamire koncentrálsz, beszélsz közben?
olyan dolgokra értem, mint mondjuk a munka egy olyan folyamata, ami kissé macerásabb, vagy több figyelmet igényel. Ha én valami közben beszélek, tuti hogy elrontom!
És azt sem értem, hogy miért van ez a "nőknek megosztott a figyelme és 100 félét tudnak egyszerre csinálni" mondás.
Én nem ! Én egyvalamire összpontosítok és kész. Nem tudok például tv-zés közben chat-elni, úgy hogy a filmet is értsem, és azt is amit írok.
Csak szórakozottan és legfeljebb tőmondatokat. Nekem sem erősségem a megosztott figyelem.
Képes vagyok belekavarodni egy hosszabb mondatba is, ha valami hirtelen hangosan megszólal mellettem.
Én is egyfélét tudok csak, pedig nő vagyok. Jó, mondjuk mosogatni és beszélgetni tudok, de ha ismeretlen úton vezetek autót, és koncentrálni kell, hogy hogy is jutok oda, akkor közben nem megy a beszélgetés, és az is zavar, ha nagyon élénk a társalgás a kocsiban a fülem mellett.
Ha koncentrálós dologról van szó, akkor nagyon elmélyülten dolgozom, nem szabad zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!