Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi alapján döntitek el, hogy...

Mi alapján döntitek el, hogy ki mellé ültök tömegközlekedési járművön? Pl buszon, vonaton

Figyelt kérdés

Ha minden páros helyen ül valaki, mi alapján döntitek el? Én pl lány vagyok,sokszor észreveszem,hogy akik elsőként szálnak fel,azok mindig külön páros helyet foglalnak el,és mire felérek már mindenhol 1személy ül. Én általában lányok mellé ülök le,vagy idősebb nők mellé.

Kort és nemet is :)

2012. nov. 6. 12:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Na és, ha finnyás vagyok? :) MIndenkinek a szíve-joga :)

Ha te szereted, ülj csak bömbölve zenét halgatók meg büdös prolik mellé, egészségedre ;)

2012. nov. 6. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Köszönöm, hogy igazoltál engem. :)
2012. nov. 6. 15:15
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Nincs mit :) Ha szerinted a környezetedre való igényesség negatívum, az a te lelki szegénységedet jelzi csak ;)
2012. nov. 6. 15:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször felnőttek, idősebbek mellé. Velem egykorúak mellé csak ritkán, pláne ha fiúk, még azt hinnék akarok valamit. És nyilván olyan mellé, akiről nem bűzlik méterekről a pia. 16l
2012. nov. 6. 17:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Középkorú nő mellé. Az még elvan foglalva a saját gondolataival.

férfi mellé soha. Vagy pia, vagy bagó szaga van. H

a egyik sem, akkor meg szófosása van..vagy poénkodik.

Az öreg nénik se rosszak, csak ők beszélgetni szeretnek..:)

Nem mindig baj..:)

2012. nov. 6. 17:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel túlzottan, hogy ki mellett ülök. Azt veszem figyelembe, hogy hol az ajtó, hogy mennyire könnyen tudok leszállni. Minél közelebb van, annál jobb.

Mondjuk arra szoktam figyelni, hogy ha például van egy lány, akinek a barátja később szokott felszállni, akkor mellé nem ülök, hadd legyenek együtt.

Nagy csomagos bácsik/nénik mellé se ülök le, meg olyan gimis diákok mellé se, akikről tudom, hogy az úton "meg fognak duplázódni"...

A legjobban külföldi pasikkal szemben szeretek ülni, valahogy mindig meg is találnak :D Ápoltak, vidámak és kedvesek. Mindig feldobják a napom ^^

2012. nov. 6. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és 18/l.
2012. nov. 6. 20:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Általában előre szoktam ülni, általában a végében ülnek az általam nem preferált emberek. Szívesen ülök inkább felnőttek mellé, mert a korombeli fiatalok idegesítenek.
2013. jan. 15. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja, 18/f.
2013. jan. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!