Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A barátnőm vajon miért nem...

A barátnőm vajon miért nem mer előttem pisilni?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt a dolgot, már soksok éve együtt vagyunk láttam már "mindent szinte" de mégis ha kirándulunk pl az erdőben vagy csak fogat mosok inkább tartogatja baromi sokáig, minthogy előttem pisiljen. Nekem még tetszene is ez a dolog, semmi kivetnivalót nem látok benne, mégsem teszi meg. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. nov. 4. 23:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Perverz vagy, ha tetszene, azért ezt szögezzük le.
2012. nov. 4. 23:33
 2/18 anonim ***** válasza:
41%

Első, te meg az értő olvasás alapjaival küzdesz :) nem azt mondta a kérdező, hogy ráizgul a pisilő barátnőjére, hanem hogy a bnő nem hajlandó előtte pisilni. Ez nem ugyanaz.

Kérdező, különbözőek vagyunk, - ő ilyen, ne gondold, hogy tart tőled v ilyesmi, ez most ilyen, de még változhat. Nyugi, és bódogság :)

2012. nov. 4. 23:54
 3/18 anonim ***** válasza:
65%

"Nekem még tetszene is ez a dolog, semmi kivetnivalót nem látok benne, mégsem teszi meg."

Nagyokos, te ezt, hogy értelmezed azzal a nagy fejeddel?

2012. nov. 4. 23:59
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Különben sem írtam, hogy ráizgul. Az elég perverz már, ha tetszik valakinek, ahogy a barátnője brunyál, fostoskodik, vagy hány.
2012. nov. 5. 00:04
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Soksok éve. Na persze. És még soksok év után sincs fogalmad ilyesmiről, mi? Ha nem kamu a kérdés, akkor: vannak mindenkinek intim dolgai. Te sem szeretnéd, ha sz.rás, seggtörlés közben nézne valaki. Vagy igen? De szerintem kamu, egy unatkozó hülyegyerek írhatta, mint a "gyakorikérdések" kb. 90%-át.
2012. nov. 5. 01:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne neki? Én se tenném meg senki előtt. ha 15 éve kapcsolatban lennék valakivel, és ezerszer látott volna teljesen meztelenül, nekem akkor is kellemetlen lenne, ha ezt más előtt kéne tennem. Tudod vannak dolgok, amik teljesen természetesek minden ember számára és teszik akár napi több alkalommal, mégse illik és kellemetlen is a másik előtt. Például anyukám pelenkázott, fürdetett 1,5-2 évig, utána is bilit használtam egy ideig, amit persze minden alkalommal ki kellett tisztítani, ennek ellenére nem tenném ma meg előtte, hiába látott ezzel kapcsolatban mindent. 2-3 éves korban az még normálisnak mondható, ha a szüleid felügyelete mellett teszed, de utána már illik egyedül.
2012. nov. 5. 04:25
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Elsővel egyetértek!

Elolvasási nehézségekkel meg a második küzd!! De nagyon durvával!!!

Lévén KONKRÉTAN beleírta a kérdező hogy "neki még tetszene is ez a dolog" hogy előtte pisil a barátnője!

Egyébként teljesen természetes az ilyen fokú intimitás az embereknél! A barátnőd teljesen rendben van!

Normális embernél lényegtelen hogy látja-e pisilni a barátnőjét vagy sem! Akinek meg direktbe tetszene az valóban egy perverzió... És ez nem fikázás hanem pszichológiai dolog!

2012. nov. 5. 08:42
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan mondom, nem értem az emberek egy részét. Egymás előtt finganak/pisilnek/kakilnak, és aztán fel vannak háborodva és prűdnek nevezik a többieket, akikbe szorult annyi természetes szemérmesség, hogy a végterméket ne mások szeme láttára-füle hallatára nyomják ki. Attól még, hogy felszabadultan szeretkezünk valakivel, nem kell, hogy közösen járjunk wc-re. Nekem biztosan csappanna a szexuális izgalmam a férjem irányába, ha telefinganá a szobát, vagy bejönne a fürdőbe és hugyozni kezdene, amikor ott vagyok.
2012. nov. 5. 12:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha ő ezt kényelmetlennek érzi, hagyd rá. Mindenkinek különbözőek a szokásai, igényei ilyen téren, ne nyaggasd emiatt.

Nekem személy szerint a pisilés belefér ritkán, pl. ha kirándulni megyünk utálok egyedül elmenni pisilni a bokrok közé.

2012. nov. 5. 12:52
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó és a kevésbé lelkes -beletörődött- válaszokat is. Igaz, mindenkinek mások a szokásai, attól, hogy valami érdekel még nem biztos, hogy ez a perverzióm is, lehet puszta kíváncsiság, de fordítok a dolgon, ha perverzióm is lenne, nem mutatom ki, nem mondok semmit barátnőmnek egyszerűen csak megnézem az agyamban elkönyvelem, hogy jó volt, ezzel nem ártottam senkinek, nem történt a szó szoros értelmében perverzkedés szerintem. A "nagy dolog" az más tészta szerintem, nem lehet egybe venni a kettőt, teljesen más, meg az ember az esetek 99%-ban nem fog az erdőben nagydolgot véghezvinni.

Egyszerűen csak az érdekesség hajt, szívesen megnézném a barátnőmet (és nem nem akarom, hogy a számba/kezembe pisiljen, nem akarom én sem lepisilni mielőtt valaki ilyesmiket írna, elfogadom, ha valakinek ez tetszik, engem személy szerint ez az oldala nem érdekel)

Egyszerűen az érdekelt, hogy ez mennyire megszokott, mások hogy viszonyulnak ehhez.

2012. nov. 5. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!