Szerintetek megmondjuk a szomszédomnak hogy túl hangos?
talán nagyothalló?
Szerinted, ha szóltok neki, akkor nem fog turmixolni?
Nem vagytok ti nagyon csendben? Akkor hallani azt is, hogy beszélnek a szomszédban....
A szomszéd csak él..:)
Akkor téged zavar a villamos, a mentő sziréna is ?
Azokra sem szólsz rá.
Tényleg, lehet ti vagytok nagyon csendben, ezért hallotok mindent. Nyomd el lazító alapzenével.
"Akkor téged zavar a villamos, a mentő sziréna is ? "
Ha megállás nélkül lenne a sziréna hang akkor igen zavarna, de mivel naponta max 2-3x megy el előttünk mentő autó ezért nem zavar. A villamos meg itt Szegeden annyira nem zajos.
Na igen, ez elég necces helyzet, hisz, ha éjszaka közepén bömbölne a tv, arra még lehet szólni. Na, de hogy ne csináljon turmixot és ne ugasson már a kutyája, és ne beszéljen olyan rohadt hangosan, az már tényleg az a kaliber, hogy "ne is vegyen levegőt".
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy csináljatok valami kis alapzajt, ami nektek kellemes. Amúgy szerintem előbb-utóbb hozzá szoktok.
Nálunk is a szomszéd nő valami borzalmas ütvefúró-turmixgépbe csinálja a babája kajáját, de az ember erre nyilván nem fog szólni. Ilyenkor arra gondolok, hogy szegénynek milyen, mikor én meg délután többször egymás után hallgatom meg a kedvenc zeneszámomat (mondjuk nem bömböltetve). De biztos ő is a pokolba kíván.:P Nyugtasd te is evvel a lelkedet, hogy biztos nektek is van olyan mozzanatotok, amit meg a papa nem bír és mégis megtartja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!