Hogyan szokjak le a nagy agresszivitásról?
Minden kis sz@ron felkapom a vizet és ezt már annyira utálom. Ma jövök haza és valaki aki szembe jön velem véletlenül megbotlik a botrányos minőségű járda kiálló darabjában és az ásványvízes üvegből rám löttyen a víz és gondolkodás nélkül leadtam neki egy pofont mert nem tudtam kontrollálni magam ő meg azt sem tudta hogy kérjen bocsánatot a víz miatt én meg gondolkodás nélkül leadtam neki egy pofont, aztán meg rohantam utána hogy én kérjek bocsánatot a pofon miatt. Most is egy kis bűntudatom van miatta.
Minden ilyen kis sz@ron felkapom a vízet. Hogy szokjak le erről?
Azért lehetne nagyobb bűntudatod is !
Az nem jutott eszedbe, hogy segíts inkább neki ? Elesik, te felpofozod..Remélem nem a környékünkön laksz..:((
Igen, ahogy előttem Írták..gondold bele magad a mások helyzetébe. Inkább segíts, mint bánts valakit..
Agresszivitásod jó lenne időben kezelni, mielőtt úgy begurulsz, hogy megölsz valakit..Mig gyilkos nem leszel...
Börtönbe majd téged vernek..és csinálnak veled mást is...
Ha ilyen marad a viselkedésed, nagyon, nagyon magányos ember leszel. Megkeseredett, önkontroll nélküli...
Keress fel egy szakembert..
Csak halkan kérdezem, ha az aki elesett, felpofoztad, erősebb lett volna mint te, akkor is felpofozod ?
Vagy annyi kontrolod van, hogy csak azt bántsd, aki gyengébb tőled?
Ez viszont nem emberi tulajdonság..
hűha, ha egy idegen megütsz, vagyis tetlegesség fajulnak a dolgok, akkor menj el agresszió kezelésre. komolyan mondom,. te is szenvedsz tőle, arról nem beszélve, hogy előbb utóbb ebből garázdaság, testi sértés lesz, meg börtön. jó, hogy nem akarod magadnak ezt.
mindenképpen másképp kell látnod magad körül a világot, önuralmadat növelned kell, meg kell tudnod, mi nyomaszt, stresszel ennyire, mitől lettél ilyen, tehát menj el terápiára, amig megteheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!