Miért olyan gáz, ha nem járok el bulizni, és inni?
18. szülinapomon alkoholmentes sört ittam csak. Bulizni sem szoktam eljárni, sosem voltam részeg. Inkább péntekenként ifjúsági gyülekezetbe járok. E miatt azt érzem, hogy lenéznek a többiek, és egy 'senki' vagyok.
18l
én is járok ilyen csoportba a barátaimmal, de mellesleg bulizunk is. szerintem ha egyszer belekóstolsz egy igazi buli világába (házibulik), igazi barátokkal, te is űznéd...marha jó.
egy buli nem unalmas. ha meg már a barátaiddal vagy, főleg. az alkoholtól csak jobb lehet, tudod, az euforia meg az ilyenek:P
szerintem azért egyszer próbáld ki.aztán még egyszer.majd megint ;) ...
A bulizás egy olyan fogalom, ami mindenkinek egy kicsit más összetételű szórakozást jelent. Sokaknak ebben előkelő helyet foglal el az alkohol fogyasztása, ami a legtöbb embernél oldja a gátlásokat és jobban élvezik tőle a társaságot, a zenét és egyebeket...
Nem gáz az, ha nem vágysz bulizni meg inni. Ez a te dolgod. Akinek viszont fontos szerepet tölt be az életében a bulizás és az ivászat, az furcsán fog nézni rád ezért. De hogyan is nézne, ha neki ez alap? Ez van. :) Mindenkinek más a fontos. Lehet majd egyszer te is kedvet kapsz hozzá és akkor megérted a másik oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!