Csengetnek, kinézel a kukucskálón. Odakint egy rossz arcú cigány áll. Kinyitod az ajtót?
Figyelt kérdés
Én nem.2012. okt. 21. 00:10
11/24 anonim válasza:
Én várnék egy kicsit, amíg elkezdene a zárral matatni, aztán rárántanám az ajtót és akkorát rúgnék belé, hogy lenyelné az álkulcsait.
12/24 anonim válasza:
en bezarkoznek kikapcsolnek minden zajos cuccot ami megy es bebujnek a takarom ala://
13/24 anonim válasza:
Nem nyitnam ki...nem bolondultam meg!
14/24 anonim válasza:
kinyitom, de a bozótvágó ott lesz a kezemben
15/24 anonim válasza:
Kinyitom. Annyi, hogy kitárni az ajtót, és úgy beszélgetni idegenekkel nem szoktam- mondván, hogy ne nézzen be akárki a lakásba. Ezt bőrszintől, roszarcúságtól akrmitől függetlenül igy csinálom. Kilépek és becsukom magam mögött az ajtót.
16/24 anonim válasza:
Lehet, hogy kinyitom, de előtte jól látható helyre ültetem a kutyát. Szép nagy :)
17/24 anonim válasza:
Sok itt a kemééééény ember :D Élőben meg összef.sná magát :)
18/24 anonim válasza:
Nyuszik vagytok. A cigány ( nem tudom miért ) de megérzi a félelmet..Eddig én is féltem tőlük. Aztán mondták, határozott fellépés kell. Kihúztam magam (lábam remegett), válaszoltam, mint egy felsőbbrendű. Nem volt vita tovább.
Elsunnyogott.
A cigány csak bandába bátor. Egyedül alázatosnak tűnő
gyáva.
19/24 anonim válasza:
Pont az ilyenek miatt nincs csengőnk.
20/24 anonim válasza:
Dehogy nyitom! felőlem még rendőr ruhában is állhat ott,akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!