Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az miért van ha valaki nem...

Az miért van ha valaki nem akar velem beszélni mert rossz kedve van?

Figyelt kérdés
Attól még miért nem lehetne beszélni velem, hogy rossz kedve van? Én olyankor örülök ha valaki beszélget velem (ami soha nem történik meg).
2012. okt. 20. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert mindenki más. Ha rossz kedvem van, én sem szeretem, ha beszélgetni akarnak velem.
2012. okt. 20. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
van akivel én se szeretek beszélgetni ha szomorú vagyok mert ő pl. túl optimista és én épp hogy azt akarom hogy értsen velem eggyet. vagy épp pesszimista és pl. én boldog akarok lenni
2012. okt. 20. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, nekem viszonylag ritkán van rossz kedvem, de ha az van, akkor szeretek egyedül lenni. Mert magamban gondolom végig a dolgokat, és magamban rendezem el a dolgokat, amik zavarnak. (Vagy hát most hagyjuk inkább, nem teljesen magamban.) Esetleg magamhoz veszek ilyenkor egy kutyust, cicát, nyuszit vagy lemegyek a lovakhoz...

Az emberek társaságának is tudnék örülni, ha az emberek CSENDBEN tudnának lenni mellettem. De legalábbis ne éreznék szükségesnek MINDENÁRON a beszédet.

Ha olvastad Jób könyvét (a Bibliában), akkor megtudod, miért olyan idegesítőek néha a fecsegő barátok. =) Most más példa nem jut igazán eszembe, mármint, irodalmi, vagy bármilyen egyéb.

De különben, leginkább az szokott lenni a baj az emberekkel, hogy ők akarják mindenáron kihúzni az emberekből a szomorúság okát, és... TANÁCSOKAT osztogatnak. Ami a legrosszabb ilyen esetben.

Ami engem illet, én viszont általában meghallgatom az embereket, ha bajuk van. Eléggé jó tudok lenni az ilyesmiben, mert alapvetően flegmatikus a személyiségem. Így tehát minden egyes "jajelhagyottabarátnőm" és "öngyilksakaroklenni" monológ hozzám érkezik elsősorban az ismerői kör szegényes választékából.

2012. okt. 21. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!