Mi lesz a séták alkalmával a rossz időben ha még mindig le akar ülni a földre?
Figyelt kérdés
Másfél éves lesz a kislányom és még sokszor leül az utcán, vizsgálgat dolgokat, stb. És ennek lassan vége ha itt a rossz idő, hideg és vizes lesz a kő. Persze ő most masszívan hisztizik ha valami nem úgy van ahogy ő azt akarja. Mit tegyek kecsegtető víztócsák előtt?2012. aug. 14. 15:19
1/4 anonim válasza:
Overáll, vízhatlan nadrág, felfázni nem fog, úgyis ott a pelus is. Ha hideg lesz és eső, úgysem lesztek lent órákon át. Vagy vigyél a kis valaga alá polifoam darabot.
2/4 anonim válasza:
Addig még változhat a viselkedése. egyébként meg ahogy az előttem válaszoló írta, vízhatlan overallt adj rá, abban nem lesz túl meleg, viszont a víztől, kosztól és a széltől is megvédi.
3/4 anonim válasza:
Egy vastagabb nadrág, rá esőnadrág, hozzá gumicsizma és semmi gond. Az esőnadrág akár naponta lemosható, így nem lesz koszos a rendes nadrág: [link] Én annak idején a Lidlben vettem kantárost, az olcsóbb volt, mint a Brendonos, csak sajnos nem mindig árulnak. nagyon hasznos!
4/4 anonim válasza:
Én Aldiban vettem, van ahol még van, érdemes körülnézni. Volt hozzá esőkabát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!