Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak, ha babát...

Mit csináljak, ha babát szeretnék,36 évesen, de a párom a rossz anyagi helyzetünk miatt még mindig várni akar vele?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást, és mindketten szeretnénk gyereket,de egyszerűen nem tudom megmagyarázni neki,hogy már nem vagyok fiatal első babát szülni és hogy később sem biztos,hogy anyagilag jobb lesz....az idő pedig véges
2010. aug. 1. 07:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát tökéletesen igazad van,ha nem hallgat észérvekre akkor nemtudom...oldd meg valahogy,nem tudom mire vár.
2010. aug. 1. 08:09
 2/8 anonim ***** válasza:

nem kellennek százezrek egy gyerekhez.

kezdetben igen mert be kell szerzni mindent de az is megoldható...

2010. aug. 1. 08:37
 3/8 A kérdező kommentje:
valahogy én is így érzem...
2010. aug. 1. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha felsoroltál minden észérvet,állitsd választás elé,mondd meg hogy te NEM várhatsz a semmire,mert valljuk be,nem valószinű hogy nyertek a lottón,és ő 3 év mulva sem fog többet keresni mint most,nincs kedved majd a fele terhességet kórházban tölteni kor indikáció miatt.Meg mellesleg 30 felett minél öregebb a nő,annál magasabb a down kockázat. [link]
2010. aug. 1. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdés: biztos, hogy szeret? Mennyi ideje vagytok együtt?

Mennyi a bruttó béred? Mert ha magas, akkor magas tgyás-t, és magas gyedet kap. Ha a maxot, akkor a családival együtt havi közel 100 e ft-ot fogsz majd kapni a tgyás idejére mégtöbbet.

2010. aug. 1. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, akiknek megvolt minden, jó munka, éttermet vezettek.Belevágtak a baba projectbe, mire 8 hós terhes lett csődbe ment az étterem, mire megszületett a pici a tartalékaikat kezdték felélni, apuka minden erejét összeszedte hogy találjon munkát, de vidékiek, szóval nem ment könnyen.De megvannak, lett munka, minden oké most már.

Ezt csak azért írom, mert az anyagi jólét sem garancia, az is változhat...sajnálom hogy a párod így áll hozzá, ebben csak az a rossz, hogy ha "kikényszeríted" akkor félő, hogy később,mikor nehéz helyzet áll elő téged fog okolni, hogy "látod, kellett nekünk gyerek"

De jó lenne ha megváltozna a gondolkodása...

2010. aug. 1. 14:22
 7/8 Aisa25 ***** válasza:

Szia. Ha tényleg szeretnétek babát, és csak a pénz a gond, akkor ne hagyd hogy az megakadályozza.

Én az első gyerekemet gyesből és családiból neveltem 3 évig, aztán kezdtem dolgozni.

A kezdet nem egyszerű, elég drága a babaágy, kocsi, stb., de az állam is ad 60 körüli kezdőpénzt, ami segít. :)

A szeretet és a babára szánt idő a lényeg. Mindent meg lehet oldani. :)

2010. aug. 1. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan könnyü teherbe esni , mint ahogy azt sokan gonolják. én a helyetekben már elkezdenék próbálkozni és persze gyüjtögetni.
2010. aug. 1. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!