Mit gondoltok azokról, akik kidobálják az ablakon a szemetüket + amire már nincs szükségük?
Bérházaknák, paneloknál mindennapos szokás hogy a hulladékot fogják oszt kivágják az ablakon. Tessék itt egy kis gyűjtés kommentekből erre vonatkozóan:
"Én egy vidéki kisvárosban bicajoztam hazafelé éjfél körül mikor nagy csörömpöléssel egy sörös üveg landolt mögöttem, miután pár méterrel odébb megálltam felnéztem honnan jöhetett, de nem láttam senkit."
"volt olyan aki a kajamaradékot egyszerűen a konyhaablakon át vakarta ki a szabadba, de a legtutibb egy teljes tévé landolása volt, szerencsére az csak a harmadikról indulva gyorsult, de szólt így is épp megfelelőt....."
"Egy barátom alsó szomszédja viszont mindent kidobál az ablakon.
Full részeg, és a kenyeret, a rádiót, és a kávégépet is vágta már ki az utcára..."
"Nekem is vannak hasonló élményeim: vidéki város lakótelepén részeg nő az ablakból dobálta ki a megivott piásüvegeket, végül rendőrt kellett hívni."
"Elém egyszer egy komlett tálca-tányér-evőeszköz-makaróni szett esett Csepelen. Kb. 2 centin múlt, hogy nem a fejemre. nem ízlett a vacsora biztos."
Szóval válaszolók, ti mit gondoltok, hogyan véleményeznétek ezeket a tahó idiótákat? És miért van belőlük ilyen sok a lakótelepeken? Az oké hogy panelprolik, de azonkívül.
Előre is köszönök minden választ!!!
Nekem ez a válaszom
Ez a lunik 9 nevű lakótelep Kassa mellett. Itt 7000 cigány lakik. Szerintem az ilyeneken kívül más nem dobálja ki a szemetet az ablakon.
> Szóval válaszolók, ti mit gondoltok, hogyan
> véleményeznétek ezeket a tahó idiótákat?
Bunkó parasztok.
A mi lakótelepünkön szerencsére nincsenek ilyenek.
13:59:
> Itt 7000 cigány lakik. Szerintem az ilyeneken kívül más
> nem dobálja ki a szemetet az ablakon.
Vannak ám fehér cigányok is! :(
Fehér emberek, akiknek ugyanaz az életmódjuk, mint a cigányoké.
Én azért nem gondolnám, hogy ez ennyire általános gyakorlat. Lakótelepen nőttem fel, ott igazán nem volt ez szokás. Biztos volt pár bunkó, aki ott is kidobálta a csikket, de amúgy szemetet kidobálni nem volt ott divat. Utána amikor külön költöztem, az is lakótelep volt, ott sem ment ki az ablakon a szemét. A következő lakásom nem volt annyira jó helyen, ott tényleg lakott néhány igazi suttyó alpári nyomoronc, akik az ablakon vágták ki reggelente a teafiltert meg a felvágott csücskét. Próbáltam kifigyelni, hogy melyik ez a barom, de nem jöttem rá sosem, pedig visszavittem volna az illetőnek a szemetét.
Ahol most lakom, az is panel, itt főként egyetemisták és idősek élnek. Nagyobb szemetet itt sem dob ki senki, viszont a csikkek miatt már nagyon haragszom pár lakóra, mert van olyan ablak, ami alatt már a fű sem látszik, annyira tele van dobálva, sőt, egyesek lejárnak a kapu elé cigizni, és teljesen természetesnek veszik, hogy mivel nem otthon vannak, ott el lehet dobni a csikket bárhova. Tőlük egyszer megkérdeztem, hogy kell-e egy hamutartó, nekem van belőle pár felesleges, de nem vették a lapot.
De igazából bunkók mindenhol akadnak. Szerintem ez az ablakon át szemetelés tipikusan azokra jellemző, akik nem panelben nőttek fel, és emellett igazi ordenáré barmok, és nem lettek rá megtanítva, hogy ezt így NEM lehet csinálni. Aki már gyerekkorától panelben lakik, és tegyük hozzá, hogy nem primitívek a szülei, azok nem csinálják ezt.
Szerintem ez a szemétmegválás legprimitívebb módja.Én is panelban laktam világ életemben és mindennap kulturáltan normálisan levittük a szemetet,ami meg nem kellett odaadtuk annak aki kérte vagy rokonok elvitték.
Amúgy meg sokszor autóúton/pályán is kidobálják az ételt amit meg végképp utálok.
Mi a családdal mindig a karácsonyfát dobjuk le a parkolóba mert nagyon szemetel és nagy kín végigcipelni a sok emeleten.Természetesen utána mindig lemegyünk és összeszedjük, seperjük a maradványokat.
azt gondolom róluk, hogy primitívek
de szerintem nincsen több primitiv panelban mint mondjuk kertvárosban, ahol a másikhoz szórja át a szemetét, max többen laknak egy helyen, így a primitivek száma / négyzetméter is magasabb
Nem csak a lakótelepen laknak dobálózós prolik, épp elég tahó lakik a gazdag övezetek kacsalábon forgó palotáiban is.
Csak arrafelé nyilván kevesebb a járókelő vagy az utcától van távolabb a ház, ezért nem találja fejbe az embert az onnan kihajított szemét.
Egyszer volt ilyen esetem a lakótelepen.Délelőtt igyekeztem ügyet intézni,amint befordultam egy emeletes ház elé, a másodikról valami agyhalott idióta kiöntött az előkertbe egy teli vödör vizet, ha egy lépéssel közelebb megyek, telibe locsol!Nos, mérgemben és ijedtemben volt néhány keresetlen szavam a vénasszonyhoz!Ha nem kellett volna sietnem, tuti, fölszaladtam volna hozzá...Szóval, vigyázni a dobálózással, mert ha egy idegbeteget dobnak meg, amilyen én vagyok, annak emlékezetes következménye lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!