Mivel büntetnétek azokat, akik az erdőbe viszik a szemetüket?
Közmunkával, ami szemétszedés, és 30.000 bírság.
Persze a büntetés bármilyen mértékű lehet, ha az, akinek hatalmában áll kiszabni, nem tudja kit kell elkapnia...
Én azt a hivatali embert büntetném meg aki nem rakatott ki egy bárki által használható szemetes konténert.
Csak egy picit gondolj bele : Ha volna egy olyan nyilvános szemetes konténer ahová bárki bedobhatja a szemetét,volna olyan lüke ember aki mégis kicipelné az erdőbe a lomját ? Na ugye hogy nem !
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
ezek mind megfelelnek :D:D
hát nézd attól függ, mert a kérdés elsősorban: miért viszi valaki az erdőbe a szemetét?
Csak nem azért, mert édesapám munkahelyén kicserélték a hűtőt, régit elvitte a szeméttelepre, mondták negyvenezer lesz, mondta tegyék vissza az utánfutóra. (jó nem az erdőbe vitte, hanem vissza a főnőkének)
4 autógumi lerakása szintén horror összeg (nem az erdőbe vittük, hanem itthon gyűlnek)
sittet 5ezerért rakhattunk volna le (nem sok volt, az utánfutó alján pár betondarab)( jó nem az erdőbe vittük)
A régi pala (tető)egy-két telep van ahol átveszik, szállítással, lerakással horror összeg szintén
Ez évekkel ezelőtt történt, azóta változhatott a szeméttelepek hozzáállása, de úgy hiszem semmit, mert itt mifelénk is a telep üres az erdő tele van.
Ezt írod :
"19:45 Nem kis szemétre gondoltam. Ma a szokott erdei útvonalamon egy komplett tatarozás teljes szemetét találtam. Félek, hogy egyszer összefutok egy ilyen ...-tal, elég heves a vérmérsékletem."
Én azt javaslom ne állj te neki senkit megverni mert abból is csak bajod lehet.
Azt próbáld inkább elintézni ,hogy ott nálatok is legyen egy - két olyan ingyenes szemét/sitt/törmelék/autógumi/stb lerakókonténer ami most nincs,és hidd el soha többé senki nem viszi be az erdőbe a szutykát.Azt értsd meg hogy rá van kényszerülve a nép ,mert csak az erdőben lehet ingyen lepakolni,sehol másutt.
De amíg ezt nem oldják meg , addig viszont álszent dolog azon fölháborodni ,hogy miért az erdőbe ürítenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!