A szókimondó vagy a halgatagabb embertípust kedveled jobban?
Az emberi kommunikáció 99%-át feleslegesnek tartom.
21/F
egyiket sem, mindkettő idegesít
a szókimondók általában önigaz, erőszakos emberek, a hallgatagok meg fárasztóan unalmasak szoktak lenni
Nem ettől függ az, hogy kedvelek-e valakit, vagy sem. Aki inkább beszél, az is tud feleslegeset mondani, aki meg inkább hallgat, annak minden szava kincs lehet.
Én hallgatag vagyok, és nem szeretem, ha mások feleslegesen beszélnek. Illetve de, mondhatják a magukét, ha közben ők is végighallgatnak engem. Viszont azt nem bírom, ha valaki egy dolgot tízszer elmond, csak másképp fogalmazza meg.
Szeretem, ha valaki őszinte velem, de fáraszt, ha magától értetődő dolgokkal traktál. Mint pl. az RTL2 plakátja :D
Azt sem szeretem, ha valaki mindig beszél valamiről, de ez a valami sosem saját maga. Ha ugyanis elkezd nekem valaki Schrödinger macskájáról beszélni, akkor azzal nem megyek sokra. Ennek bárhol utánanézhetek, a beszélőt viszont nem fogom jobban megismerni, márpedig nekem az lenne a célom.
Én ellenben rengeteget tudok magamról beszélni. Bár nincs nagy önbizalmam, ez az egyik kedvenc témám, talán azért, mert szeretném magamat is jobban megismerni. Ha valakit érdeklek, akkor mindegy lesz neki, hogy miről csacsogok. Bár csak magamból indultam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!