Szerintetek szabad a rákkal viccelődni? Vagy az gonosz dolog?
Én nagyon gyakran használom ezt a szót , általában így:
"a rák vigyen el máma"
"hogy kapnál szívrákot te!"
" a rák emésszen el erről a világról"
stb
ja és nem vagyok roma! (sajnos ők is használják ezt a szót)
"Vagy az gonosz dolog?"
nem az nagyon aranyos dolog,így szoktuk egymást dícsérni.... -_-
és ezt a szókincset jobb ,ha nagyon gyorsan elfelejted,mert nagyon elásod magad a föld alá,ha ezt értelmes ember hallja....ráadásul még,ha NÖ is vagy...de férfitól,uganaz az undor fog el,ha így beszél...
az ilyen emberek nincsenek tudatukban mit is beszélnek...
:( sajnos ma már nem csak a romák mondják ezt,hanem a primitív,tanulatlan emberek...és ráadásul gyakran is használod? Nem gondoltál még arra,hogy egy kicsit nöisebb legyél,tanulj valami más szókincset? A franc vigyen el,azért mégsem hangzik,olyan tökösen?Vagy az nem divat már?
A rákkal viccelödni,másoknak azt kívánni szerinted szép dolog???
Hova halad ez a világ???
ahogy használod az nem viccelődés,hanem szitkozódás és szerintem eléggé taplón hangzik ezekben a formákban, ahogy leírtad a mondatokat kapásból Győzike ugrott be
de ha neked így esik jól...
2.vagyok:
és egyébként van még fogad? nem verték még ki?
"ja és nem vagyok roma! (sajnos ők is használják ezt a szót" - nem tévedésben vagy,hogy ezt a romák használják...a tudatlanok,semmirenemvaló emberek erösködnek ilyen szavakkal,és azthiszik,hogy ezzel elérik az akaratukat,más okosabbaknál....
Nah ez jó kérdés.
Énis sokat szoktam használni de nem más emberekre mondom csak mikor dühös vagyok.
Pl ha valamiből már elegem van akkor azt mondom a rák egye már meg.
Vagy ha valamibe bele fogok és sehogysem tudom megoldani azt mondom na a rák így egye meg ahogy van.
Vagy ha valaki valami fárasztó kérdést tesz fel a rákot érdekli.
A lényeg hogy emberre nem mondom rá a rákos szövegeket.
Am nagyon hamar rá lehet szokni erre a szövegre és nagyon nehéz leszokni rolla.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!