Szeretném megszülni a gyerekem, de párom elakar hagyni, én viszont szörnyű dolognak tartom egy gyerek elvetetését. Gonosz dolog igy megszülni?
Szia!
Tavaly hasonló cipőben jártam,de nekem ezen kivül vannak már gyerekeim,elvetettem és a mai napig bánom,hogy nem volt bátorságom megtartani!Azóta se nyugodt a lelkiismeretem!Tartsd meg mindenképpen,a párod úgyis meggondolja majd magát!Kitartás!
Szomszédot elhagyta a férje rögtön a szülés után (addig csak azért nem, hogy viszonylagos nyugalomban legyen a terhesség), egy nőért. Azóta van a szomszédnak csodaszép gyereke, sokkal fiatalabb, tök jó fej párja, aki sajátjaként szereti a gyereket, az exnek meg semmije sincs, kéthetente láthatáson kívül...
Szerinted ki járt rosszabbul? :-)
Szerintem nyugodtan tartsd meg! A pasi már "megtette" a magáét a gyerekért, így nincs beleszólása. Ezalatt azt értem, hogy nem védekezett megfelelően, így teherbe estél, a gyerek megfogant, ő már apa, ha tetszik neki, ha nem. Ha nem szeret téged, jobb, hogy elhagyott, minthogy a gyerek kedvéért maradt volna, hidd el. Hozzájárul majd a neveléséhez anyagilag. Ha máshogyan nem akar, akkor máshogyan nem járul hozzá, az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!