Ha beülök valahová a barátaimmal, akkor mit igyak (lány vagyok), ha a fiúk pl. sört isznak? Lányok, ti mit szoktatok? (Nem buliról van szó. )
OFF: háát, az én tudatomig nem jutott el, akkor meg benne van a pakliban, hogy aki nem szokott alkoholizálni, tehát nem is ismeri az alkoholokat, ezért itt vár tippeket arra, hogy milyen alkoholokat rendelhet, amik nem olyan kemények, annak se fog leesni a dolog, hogy nem bacardit kell kérnie, hanem bacardi breezert...
ON: felnőtt ember vagy, azt iszol, amihez kedved van - ha üdítőhöz, limonádéhoz, akkor azt. Férfi ember létemre én is többször rendeltem csak üdítőt, amikor beültünk valahova sörözni (mármint a többiek söröztek), mert egyszerűen ahhoz volt hangulatom.
Ha rákérdeznek, hogy miért nem iszol alkoholt, akkor meg akár nyugodtan be lehet vallani, hogy mert nem szoktál, és emiatt nem is nagyon ismered az alkoholos italokat, vaktába meg nem szeretnél rendelni - simán benne van a pakliba, hogy akkor ők ajánlják fel, hogy kóstolj bele az övékbe, meg akár témát is adhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!