Az emberek miért veszik elő a mobiljuka és teszik ki az asztalra ha valahova bemennek?
Ajj! Nem adta be az előbb amit írtam, ezért megírtam még egyszer, erre most ott van az előző is. :)
Mindegy.
Szóval véletlen kétszer írtam meg a véleményem.
Bocsi.
Két okból szoktam kitenni a telefonom az asztalra:
1. Le van némítva (vagy nem, de zaj van), de szeretnék tudni róla, ha keres valaki, vagy üzenetem jön. Nem vagyok az a típus, akit percenként hívogatnak, de például van egy óvodás gyerekem, ha az óvónők hívnak, hogy valami baj történt, és érte kell menni, nem szeretném, ha azért nem érnének el, mert nem hallottam, hogy a táskámban csörög a telefonom. De épp így, munkaügyben is hívhatnak bármikor napközben.
2. Mert nem hordok karórát, viszont szeretem tudni, mennyi az idő. Általában egész nap időről megyek egyik helyről a másikra. Van, hogy akad másfél órám, amikor semmi dolgom, ilyenkor van, hogy beülök valahova ismerősökkel, de utána mennem kell tovább, ezért figyelnem kell, hány óra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!