Mi a teendő, ha egy ajándéknak nem tudunk örülni? Bunkóság megmondani?
Figyelt kérdés
#anándék
2012. szept. 14. 20:59
21/24 anonim válasza:
Hat, en ha nem orulok valaminek, az sajnos rogton latszik rajtam ugyhogy meg sem kell mondanom... :D Egyebkent sztem kozeli csaladtagokkal nem gaz ezt megbeszelni, majdnem mindig lehetoseg van cserere. Ha viszont az x eve nem latott rokontol kapsz valamit, ami nem tetszik, probald magadban tartani a velemenyedet :)
22/24 A kérdező kommentje:
mielőtt egymás torkának estek, elmesélem, mi a gond. sajnos az én arcomon azonnal látszik minden gondolatom. A párom, akivel másfél éve vagyok együtt ajándékozott meg egy könyvvel, ami mellesleg megvan anyukámnál, már régebben elkezdtem, de nem tudtam végigolvasni. Hozzá tenném, mindig mondom neki, hogy éppen mit olvasok, és mit szeretnék még. Elmondtam neki, hogy engem bánt, hogy minden este egy ágyban alszunk el, és nem ismer annyira, hogy válasszon egy hozzám illő könyvet, erre kiderült, hogy nem is ő választotta, hanem a anyukája, és nagyon bánja, stb. Megkértem, ne mondja el az anyukájának, hogy ő maradjon ki ebből, neki végképp nem a hibája, csak jót akart, de persze elmondta, és most ő is szomorú, vagy haragszik, nem is tudom.
2012. szept. 15. 00:19
23/24 anonim válasza:
Igen vannak ilyen szituk is az életben, elhiszem, hogy jobban örültél volna ha a szerelmed maga választ ajándékot.
Most már késő ezen filózni, legközelebb már biztos Ő fog meglepni valami ajándékkal, mert tanult belőle.
Azt biztos szeretettel fogadod majd.
24/24 mi a fene válasza:
Akivel csak évente 1-2 szer találkozom, nem veszek ajándékot, max.egy bonbon vagy virág ha valami alkalom van. a családtagokat pedig kipuhatolom, valamit csak szeretnének ! ha nincs ötlet, falinaptár , pulcsi, sál, gyereknek társasjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!