Udvariasan köszönd meg és ajándékozd tovább annak, aki örül neki.
2012. szept. 14. 21:15
12/24 anonim válasza:
attól függ miről van szó.és,hogy az illető mennyire gyakran jár hozzátok.pl: ha kaptatok egy számotokra izléstlen képet,és ha gyakran megy hozzátok aki vette,és rákérdezne,hogy hová tettétek ki,akkor muszáj bevallani..!de ha egy étkészletről van szó,a-akkor úgysem fogja megtudni.
de amúgy nyílván senkinek sem esik jól az ilyesmi.
én egyébként a nagymamáktól szoktam érdekes dolgokat kapni,amit csak akkor veszek elő,ha jönnek hozzánk..
2012. szept. 14. 21:20
13/24 anonim válasza:
Na, annyi 0%-ot kaptam a válaszaimra, hogy Kedves Kérdező, módosítom az eddigi véleményemet. Bunkóság megmondani, szépen vigyorogva gyűjtögesd a százhuszonharmadik tundrabugyit, hiszen joggal gondolja az ajándékozó, ez a drága kislány úgy örült a múltkor is, veszek neki még egyet! :)
2012. szept. 14. 21:21
14/24 anonim válasza:
Oké. Elmondom h a nagyapámról van szó. És pl vehetek én neki egy pulcsit, de nem biztos h ő annak örülni fog. Személytelen ajándékot (utalbány, pénz.. stb) én csak annak adok aki nem áll hozzám közel. Szóval akkor én most ne is vegyek neki semmit mert nem tom kiszopni a kisujjamból h mit szeretne? Jah boccs. Ő annak is örül h kap. Nem számít h mit.
Te sem tudhatod h mondjuk valami kis barátnődnek veszel 1 nyakláncot az tetszik-e neki v csak mondja.
De vannak olyan emberek sajnos mint te is akik elvárják h belelássanak a fejükbe és nem képesek örülni annak h 1álltalán az eszébe jutottak a másiknak. Az ilyen önző embereknek nem is érdemes adni semmit.
2012. szept. 14. 21:22
15/24 anonim válasza:
Drága, az én "kis barátnőim" minimum kétszer olyan idősek mint te, de remélem megnyugodott már a pici lelked, már teljes mértékben módosítottam az eddigi véleményemet. Legalábbis írásban.
2012. szept. 14. 21:29
16/24 anonim válasza:
Jó tudni h te gondolatolvasó vagy és tudod h hány éves vagyok. Nagyon okos vagy. Csak szánni tudom a hozzád hasonló embereket
2012. szept. 14. 21:30
17/24 anonim válasza:
Nagypapit meg inkább ajándékozd meg sűrűbb látogatással. Hidd el, annak tiszta szívből örülni fog, akárhányszor kapja ugyanazt.
2012. szept. 14. 21:31
18/24 anonim válasza:
Jó inkább kopj le ne okoskodj. Szted ha tehetném akkor nem mennék??? Az ország másik végén lakik és egy fél vagyon leutaznom. Azt az évi 2 látogatást is alig bírom finanszírozni. Volt h lementem utána egy hétig alig volt mit ennem, de akkor is elmentem. Jobban tennéd ha nem szólnál bele olyanba amiről szart sem tudsz. Ha meg annyira okos vagy és mindent tudsz mindenkiről akkor menj el tv jósnak. Az való neked
2012. szept. 14. 21:33
19/24 anonim válasza:
Életem, nem én vesztem beléd. Nem én kis barátnőztem neked, az én nagypapim pedig tényleg annak örült legjobban mikor elvittem hozzá az akkor még picike dédunokáit.
2012. szept. 14. 21:39
20/24 anonim válasza:
tiszta röhej...!!-engem szerintem csak azért pontoztak le mert szintén 83%-os vagyok,mint az előző oldalon valamelyik válaszoló,akit szintén lepontoztak-és gondolom azt hitték ugyanaz vagyok.
pedig őszintén!! ti minden giccs parádénk örültök amit kaptok és ki is rakjátok ha nem tetszik? mert én sem vagyok bunkó,és látszólag örülök neki,de csak akkor veszem elő ha nálam van az illető
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!