Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az mit jelent, ha egy arab...

Az mit jelent, ha egy arab férfi (gondolom muszlim) kezet fogott velem? :D

Figyelt kérdés

2012. szept. 12. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
:-)) Latom tetszett neked az ur!
2012. szept. 12. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
az 5-ös válaszolónál van a pont. Az én ismerőseim véletlenül sem érintenek nőket, csak a feleségüket és csak otthon. És teljes az életük így is, tapicskolás nélkül is:)
2012. szept. 13. 13:27
 13/15 A kérdező kommentje:
na amúgy azt akartam ezzel kérdezni, hogy remélem nem hiszi azt mert európai vagyok és kezet fogtam vele ezért könnyedén meg...értitek :D csak ne legyen félreértés
2012. szept. 13. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
De azèrt ne rohand le az illetöt ezzel a szöveggel:) Maradhatsz baràtsàgos tovàbbra is. A kèzfogàs nem jelenti azt egyböl hogy ràd akar ugrani!!!!!!!!!
2012. szept. 14. 05:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Arabokkal dolgozom európában, minden nap kezetfogunk, kezet fognak nőkkel is. Ők sem söröznek és ők sem esznek disznót. Nincs összefüggés.

Egyáltalán nincs arról szó, hogy nyomulna rád, mert ha egy arab nyomul, azt észreveszed hamar. Szóval, no para.

2012. szept. 14. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!