Tegezhetem a barátom szüleit?
Figyelt kérdés
Elég régóta együtt vagyunk már, a szülei engem kapásból tegeztek, de nekem nem mondták hogy tegeződjünk, értelemszerűen magázom őket. Megkérdezhetem tőlük, hogy tegezhetem e őket? Ez nem illetlenség?2008. máj. 15. 13:09
11/14 anonim válasza:
Megkérdezni elég macerás, meg illetlen is szerintem.
12/14 anonim válasza:
Mikor elmúltam 18, jujj de háklis voltam arra, hogyha egy "felnőtt" letegezett egyoldalúan. Ma már, 36 évesen kifejezetten örülök, ha ilyen élethelyzetbe kerülök, hisz fiatalítja az embert és egyfajta bizalom jele is. Volt már olyan kapcsolatom, hogy 25 éves voltam és az akkori barátnőm édesanyja tegezett én magáztam és semennyire sem zavart. A mostani anyósommal pedig előbb tegeződtünk, mintsem, hogy együtt voltam a lányával. Persze a tegeződés megmaradt azután is. Szerintem viseld el, ha tegeznek a párod szülei, bizalomról is tanúskodik. Ha magáznának, sokkal ridegebb lenne a kapcsolatotok. Ha persze nagyon zavar, akkor maximum a pároddal beszélj erről, de a szüleinek ne szegezd a témát.
13/14 anonim válasza:
Mivel felnőtt nő vagy, férfi esetében eleve neked kell kezdeményezni a tegezést. Ajánlj fel tegeződést az apjának, az anyja meg magától kap majd észbe az első alkalommal, amikor őt magázod, a férjét meg tegezed. Nekem eddig mindig bevált. Mellesleg az emberek többségének semmi kifogása nincs a kölcsönös tegeződéssel, csak annyira megszokták, hogy a fiatalabbak magázzák őket, hogy maguktól meg sem fordul a fejükben, hogy tegeződni is lehetne.
14/14 slywer válasza:
Nem....elvégre a gyerekük is lehetnél,ezért már a koruk miatt is tisztelet illeti őket(a barátodnak pedig nem kéne tudakozódni);elvégre még nem vagy a családban,családtag---a palid pedig egy neveletlen suttyó!
Látszik,hogy megfertőzte a médiából áradó szenny!Ott is állandóan letegeik az idegent---még a telefontársaságok is.Pedig "nem csak a húszéveseké a világ";egy 60-70 éves embert pedig nem illik letegezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!