Tegezhetem a barátom szüleit?
az illem szerint nekik kell felajánlani.
a párodat kérd meg, hogy szőrmentén érdeklődjön.
nekem van olyan ismerősöm, aki (25 éves) magázódik a saját szüleivel, szóval lehetetlen megmondani, hogy ők mit gondolnak a dologról.
ez a korodtól függ leginkább.
ha 20 alatti vagy akkor magázodni, és csak ha felajánlják akkor tegezödni.
pl én 27 éves vagyok és csak a nagyon idös embereket magázom meg aki szintén engem magáz. pl ha a párom apja a bemutatkozáskor kapásbol letegezne tuti egyböl vissza tegezném, mert egy idösebb férfinak mindenképpen magázni kellene engem.
és ezt így is teszem. soha nem tegezek le pl egy bankban egy velem egy koru banki ügyintézöt mert tuti magázodva beszél hozzám így én is megadom a tiszteletet neki.
de pl 22 éves voltam mikor az ex férjemmel megismerkedtem, az apja még az esküvönk után sem ajánlotta fel. soha nem is gondolt rá, ha tegeztem volna sem tünt volna neki fel.
Várj türelmesen,majdha ők mondják,te semmi szin allatt ne kérdezd meg őket. Előbb vagy utobb ugyis eljön ez az idő,habár nem biztos lehet hogy a barátod szülei veled szemben tartózkodoak.
Akkor is légy türelemmmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!