Szeretek veszekedni, ez miért baj? :D
Figyelt kérdés
Persze, nem főnökkel, hanem osztálytársakkal, szüleimmel, tesómmal, de csak így jó értelemben, sosem sértően. Alapból szeretem megcáfolni más gondolkodásmódját, keresem benne a hibát. Ez ugye nem baj? :D2012. szept. 9. 17:51
1/5 eric_one válasza:
A kritikának akkor van értelme, ha az a másik félre nézve építő jellegű!
2/5 anonim válasza:
Hát elég irritáló tulajdonság. Ne csodálkozz, ha később elfordulnak tőled..
3/5 A kérdező kommentje:
Én építő kritikákat mondok, és senki nem fordult el eddig tőlem :D Szép lány vagyok ;)
2012. szept. 9. 18:28
4/5 anonim válasza:
Szerény viszont nem, na most kezdjük el veszekedni had tegyek a kedvedre :D
5/5 anonim válasza:
Azért baj, mert a veszekedés öncélú erőharc, ill. agressziólevezetés. A veszekedés mindig sértő.
Ha alapból szereted megcáfolni mások gondolkodásmódját, akkor ahhoz, hogy az ne veszekedés legyen, hanem valóban építő jellegű kritika, az is kell, hogy legyen mivel megcáfolnod.
Tehát a szépség helyett inkább az okosságodra kellene gyúrnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!